Partner worden

Partner worden van Socrates

Ons netwerk van partners in het onderwijs, het bedrijfsleven en de overheid is essentieel in het verwezenlijken van onze missie bij Socrates.

BEDRIJVEN EN ORGANISATIES

Wilt u graag samenwerken met Socrates? Ziet u ook de waarde in van een netwerk van high potentials en wilt u deze ontmoeten? Wilt u bijdragen aan hun ontwikkeling door ze de kans te geven om een kijkje in de keuken van uw bedrijf of organisatie te nemen? Wellicht kunnen we in samenwerking een evenement met onze leden organiseren.

Of heeft u frisse, innovatieve blikken nodig op een actueel probleem binnen uw organisatie? Dan is een Brainbox met socratesleden de oplossing. U kunt hier meer informatie vinden over de Brainbox. 

Wilt u alvast een connectie maken met Socrates maar heeft u op dit moment nog geen concrete mogelijkheden om samen te werken? Ook dan kunt u partner van ons worden. We gaan dan samen met u kijken naar mogelijkheden om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze leden en van uw organisatie.


Voor meer informatie over het partnerschap met Socrates, kunt u contact opnemen met onze Manager Business Relations via heleen.wolf@socrateshonours.org.

cytonn-photography-604680-unsplash.jpg


SCHOLEN EN UNIVERSITEITEN

Wilt u de high potentials die bij u op school rondlopen helpen om zichzelf verder uit te dagen en wilt u bijdragen aan hun ontwikkeling? Investeer in hun toekomst en geef hen de kans om lid te worden van Socrates. Voor het voortgezet en hoger onderwijs hebben wij een specifiek onderwijsprogramma en bieden wij verschillende mogelijke partnerschappen aan.


Wilt u een partnerschap aangaan met Socrates? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze Education Manager via edo.labrujere@socrateshonours.org.