Socrates Maastricht

Socrates Maastricht

Socrates Maastricht is het meeste zuidelijke Chapter van het land. Omdat het gat tussen Maastricht en andere Chapters groot is, hebben we veel leden uit Noord-Brabant. Daarom is Chapter Maastricht als organisatie slechts verbonden aan de stad als vestigingsplaats. Hierbij is het de bedoeling om een afwisseling te creëren tussen on-site en online evenementen. Met als bijkomend voordeel dat er bij de online evenementen geen reistijd is. Socrates activiteiten zijn geneigd om meer richting de rechten, economie en natuurwetenschappelijke vakgebieden te gaan, aangezien dit veel terugkomt bij onze leden. In ieder geval maken we er elk jaar een mooi jaar van!

Bestuur 2020 - 2021

Jessica van Beek
Voorzitter
voorzitter@socrates-maastricht.nl

Saman Karimi
Event Manager & Secretaris-penningmeester
secretaris@socrates-maastricht.nl

Het bestuur stelt zich voor

Jessica van Beek

"Hi! Ik ben Jessica jullie voorzitter komend jaar. In deze functie (bestuursjaar bij Socrates en Socrates in het algemeen) is communicatie, samenwerken en netwerken essentieel, om dit goed te kunnen volbrengen. Ik doe al deze dingen met heel veel plezier en vind dit heel interessant om mensen met verschillende kijk op het leven te ontmoeten en zo ideeën uit te wisselen. Daarnaast houd ik van een uitdaging, dit vind ik ook terug bij Socrates."

foto_v2.jpeg
Saman_CH_Maastricht.jpg

Saman Karimi

"Hey! Ik ben Saman Karimi, de event manager & secretary-treasurer van Chapter Maastricht voor het komend jaar. Momenteel volg ik mijn bachelor bij University College Maastricht, waar ik me focus op economie en business. Ik begin nu aan mijn tweede jaar en vond dat ik meer dan genoeg vrije tijd had in mijn eerste jaar. Vandaar dat ik het tijd vond om aan een bestuursjaar te beginnen. De reden dat ik uiteindelijk voor Socrates heb gekozen is, omdat ik het een prestigieuze organisatie vind met leden die zeer gemotiveerd zijn en gelijkgezind zijn met mij. De taak waar ik me het meest op verheug zijn de events die ik moet organiseren met behulp van de rest van het bestuur."