Socratesprogramma

Socrates in het Voortgezet Onderwijs

NEEM DEEL AAN HET
SOCRATESPROGRAMMA

Bij Socrates streven we ernaar om ambitieuze leerlingen en studenten in Nederland te stimuleren om het maximale uit zichzelf te halen. Dit doen wij door hun uitzonderlijke prestaties te erkennen, ze met elkaar te verbinden en een brug te slaan tussen theorie en praktijk.

Gelukkig staan we hier niet alleen voor. Trots én dankbaar werken wij samen met een groot aantal partnerscholen, verspreid over heel Nederland, om de allerbeste leerlingen op de havo en het vwo uit te nodigen om lid te worden van ons netwerk.

Samen met onze partners prijzen we op deze manier hun prestaties en geven we hen de mogelijkheid om onderdeel uit te maken van een uniek en multidisciplinair platform.

Door op onderstaande link te klikken vindt u onze brochure voor het voortgezet onderwijs. Hierin leest u meer over onze organisatie, onze leden en onze partnerprogramma's. Zo hopen wij u een beter beeld te geven wat Socrates uw huidige leerlingen kan bieden.

Socrates Brochure Voortgezet Onderwijs


Geïnteresseerd?
Bent u benieuwd wat wij voor u en uw leerlingen kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact op met Education Manager door een e-mail te sturen naar edo.labrujere@socrateshonours.org . Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. 

'Ons onderwijs doet het gemiddeld genomen goed. Op één punt zijn we zelfs wereldkampioen: ervoor zorgen dat onze kwetsbare leerlingen niet door het ijs zakken.

Maar onze beste leerlingen presteren onder de maat. Bij de top laten we talent onbenut. Dat moet anders. Ik wil dat ieder kind in staat wordt gesteld het maximale uit zichzelf te halen. Daar maak ik me sterk voor.'

Sander Dekker, oud-staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.