Socrates Leiden

​Socrates Leiden

Chapter Leiden zal weer één van de drukste en meest diverse Chapters worden. Naast dat wij natuurlijk hoofdzakelijk onze leden uit Leiden vertegenwoordigen, is er bij ons ook een groot aantal leden uit Delft actief. Dit leidt ertoe dat ons Chapter een enorme diversiteit aan niet alleen verschillende studies, maar ook interesses en inzichten heeft. Wij zullen dan ook veel diverse activiteiten voor jullie organiseren, waarbij naast de ontplooiing van onze leden, we vooral ook focussen op de verbintenis van onze leden.


Bestuur 2023 - 2024


Fleur Laumen

Voorzitter

voorzitter@socrates-leiden.nl

Mijn naam is Fleur Laumen, 19 jaar oud en ben dit jaar voorzitter van Socrates in chapter Leiden. Ik ben tweedejaars Honours-student van de bachelor geneeskunde aan de universiteit van Leiden. Ik woon op kamers in Leiden en vermaak me prima met alle dingen die bijna vanzelfsprekend horen bij het studentenleven. Omdat ik golfcompetie speel (hoofdklasse), maak ik ook voldoende tijd vrij om regelmatig op de golfbaan te staan. En dan vind ik het ook nog ontzettend leuk om veel enthousiaste Socrates-leden te ontmoeten op onze evenementen. Ik maak dan ook graag persoonlijk kennis met jou op een van onze bijeenkomsten.

Tot snel!

Fleur.jpg


David Punniyamoorthy

Event Manager

david.punniyamoorthy@socrates-leiden.nl

Mijn naam is David Punniyamoorthy, 22 jaar oud en ben dit jaar de event manager van Socrates in chapter Leiden. Ik ben op het moment een wachttijd student voor mijn master Geneeskunde in Nijmegen. In mijn vrije tijd ben ik een enthousiaste sportliefhebber en breng ik graag tijd door met mijn vrienden. Vooral in het weekend ben ik altijd in voor een gezellige avond uit. Mijn wachttijd heeft mij wel de kans geboden om veel tijd en energie te kunnen steken voor het organiseren van evenementen voor de Socrates-leden. Dit is ook iets waar ik enorm veel plezier aan beleef. Ik kijk er dan ook echt naar uit om jullie allemaal te ontmoeten tijdens onze evenementen en samen geweldige momenten te beleven!

event_manager_leiden_23-24.jpg

Comité van Aanbeveling

Stichting Socrates Leiden heeft ook een Comité van Aanbeveling. In het Comité van Aanbeveling hebben hooggeplaatste mensen plaatsgenomen, die de waarden en missie van Socrates Leiden onderstrepen en ons helpen bij het uitvoeren van de missie. Onder meer de burgemeester van Delft, mevrouw J.M. van Bijsterveldt-Vliegenthart, en de voorzitter van de Eerste Kamer, prof. dr. J.A. Bruijn, nemen deel aan het Comité van Aanbeveling. De volledige lijst met de leden van het Comité van Aanbeveling is te vinden via deze link.