Socrates Leiden

​Socrates Leiden

Chapter Leiden zal weer één van de drukste en meest diverse Chapters worden. Naast dat wij natuurlijk hoofdzakelijk onze leden uit Leiden vertegenwoordigen, is er bij ons ook een groot aantal leden uit Delft actief. Dit leidt ertoe dat ons Chapter een enorme diversiteit aan niet alleen verschillende studies, maar ook interesses en inzichten heeft. Wij zullen dan ook veel diverse activiteiten voor jullie organiseren, waarbij naast de ontplooiing van onze leden, we vooral ook focussen op de verbintenis van onze leden.

Bestuur 2020 - 2021

Rogier Hagenaars
Voorzitter
voorzitter@socrates-leiden.nl

Rowan Brakel
Event Manager & PR Manager
activiteiten@socrates-leiden.nl


Sociale media

Bestuur_Leiden.png
Van links naar rechts: Rogier Hagenaars en Rowan Brakel

Comité van Aanbeveling

Stichting Socrates Leiden heeft ook een Comité van Aanbeveling. In het Comité van Aanbeveling hebben hooggeplaatste mensen plaatsgenomen, die de waarden en missie van Socrates Leiden onderstrepen en ons helpen bij het uitvoeren van de missie. Onder meer de burgemeester van Delft, mevrouw J.M. van Bijsterveldt-Vliegenthart, en de voorzitter van de Eerste Kamer, prof. dr. J.A. Bruijn, nemen deel aan het Comité van Aanbeveling. De volledige lijst met de leden van het Comité van Aanbeveling is te vinden via deze link.


Het bestuur stelt zich voor

Rogier Hagenaars​

"Hi allemaal! Ik ben Rogier Hagenaars en zal dit jaar de positie van voorzitter bij Socrates Leiden op me nemen. Inmiddels studeer ik al een paar jaar Werktuigbouwkunde aan de TU Delft, maar ben van plan om volgend jaar Econometrie te gaan volgen aan de UvA in Amsterdam. Ik denk dat ik jullie allemaal niet hoef te vertellen dat het een bijzonder jaar gaat worden, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik samen met mijn bestuursgenoten voor jullie een groot scala aan leuke en leerzame activiteiten ga neerzetten. Tot snel op een van onze activiteiten!"

Rowan Brakel

“Ik ben Rowan Brakel en dit jaar zal ik de Event en PR Manager van het Leidse Chapter zijn. Naast deze taak rugby ik in Delft en studeer ik al twee jaar Nanobiology aan de TU en het Erasmus. Oorspronkelijk kom ik uit Heenvliet, een klein dorpje uit de buurt van Spijkenisse, maar ik merkte al snel dat Delft op mij wachtte en daarom ben ik nu al een tijdje een trotse inwoner. Ik ben deze geweldige uitdaging begonnen omdat ik denk dat er nog veel meer potentie uit Socrates (zowel lokaal als landelijk) te halen is  dan dat er nu al uitgehaald wordt. Ik heb er dan ook bijzonder veel zin in en hoop jullie zo snel mogelijk gezond en wel op het eerstvolgende event te zien.”