Socrates Leiden

​Socrates Leiden

Chapter Leiden zal weer één van de drukste en meest diverse Chapters worden. Naast dat wij natuurlijk hoofdzakelijk onze leden uit Leiden vertegenwoordigen, is er bij ons ook een groot aantal leden uit Delft actief. Dit leidt ertoe dat ons Chapter een enorme diversiteit aan niet alleen verschillende studies, maar ook interesses en inzichten heeft. Wij zullen dan ook veel diverse activiteiten voor jullie organiseren, waarbij naast de ontplooiing van onze leden, we vooral ook focussen op de verbintenis van onze leden.


Bestuur 2022 - 2023


Nikita Cijsouw

Voorzitter

voorzitter@socrates-leiden.nl

Hi! Ik ben Nikita, 19 jaar oud en ik ben dit jaar de voorzitter van Socrates Chapter Leiden. Daarnaast studeer ik Biomedische wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, waarbij ik dit jaar in het derde jaar van de bachelor zit. In mijn vrije tijd lees ik graag en houd ik ervan om in de natuur te zijn en tijd door te brengen met vrienden en familie.

Ik hoop dit jaar veel leuke en leerzame evenementen te kunnen organiseren en zo veel nieuwe (en oude) leden te leren kennen. Hopelijk tot snel op een van de evenementen!

Voorzitter_Socrates_Leiden_2022-2023.jpg


Alyssa Goudswaard

Secretaris-penningmeester

alyssa.goudswaard@socrates-leiden.nl

Ik ben Alyssa Goudswaard, 20 jaar en woon in Hilversum. Ik zit nu in het derde jaar van mijn studie Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en volg op het moment de minor neurobiologie. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te roeien, te dansen en te kickboksen. 

Dit jaar ben ik secretaris-penningmeester bij Chapter Leiden, waar ik erg veel zin in heb! Ik hoop jullie allemaal veel te zien bij de evenementen :).

Screenshot_2023-01-18-00-02-45-48_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg

Comité van Aanbeveling

Stichting Socrates Leiden heeft ook een Comité van Aanbeveling. In het Comité van Aanbeveling hebben hooggeplaatste mensen plaatsgenomen, die de waarden en missie van Socrates Leiden onderstrepen en ons helpen bij het uitvoeren van de missie. Onder meer de burgemeester van Delft, mevrouw J.M. van Bijsterveldt-Vliegenthart, en de voorzitter van de Eerste Kamer, prof. dr. J.A. Bruijn, nemen deel aan het Comité van Aanbeveling. De volledige lijst met de leden van het Comité van Aanbeveling is te vinden via deze link.