Webshop

Socrates Trui Dubbel Logo

Een echt Socrates lid kan dit essentiële kledingstuk niet missen! Een mooie donkerblauwe trui met ons logo op de borst en op de rug. Bestel 'm nu in jouw maat! Let op! Wegens grote vraag kan het even duren voordat de trui op jouw deurmat beland. Je zal na het bestellen van jouw trui spoedig op de hoogte worden gebracht van de status van jouw bestelling.
€ 29,99

Socrates Trui Enkel Logo

Een echt Socrates lid kan dit essentiële kledingstuk niet missen! Een mooie donkerblauwe trui met het logo op de borst. Bestel 'm nu in jouw maat! Let op! Wegens grote vraag kan het even duren voordat de trui op jouw deurmat beland. Je zal na het bestellen van jouw trui spoedig op de hoogte worden gebracht van de status van jouw bestelling.
€ 24,99

Totebag Socrates

Je lidmaadschap op een subtiele en fashionable manier met de wereld delen? Dan is de enige echte Socrates totebag perfect voor jou! De katoenen canvas kleurige tas met het Socrates-blauwe logo staat in weer en wind voor je klaar!
€ 9,99

Verzendkosten (brief)

Beste lid / partner Wij verzenden regelmatig brieven en documenten per post. De verzendingskosten dienen door de besteller zelf te worden betaald. Met de bestelling van ''Verzendkosten (brief)'' zorgen wij ervoor dat jouw brief naar jou verstuurd wordt. Heb je vragen of wil je document of getuigschrift bestellen, stuur dan een mailtje naar leden@socrateshonours.org. Met vriendelijke...
€ 3,00