Bestuur

Bestuur Socrates

Om de missie en visie van Socrates te realiseren en in goede banen te leiden, is een solide bestuurlijke structuur onontbeerlijk.

SOCRATES INTERNATIONAL

Stichting Socrates International Honour Society is het hoogste orgaan binnen de organisatie, belast met de beleidsontwikkeling en het beheer van het Socrates Netwerk. Mocht u vragen hebben aan het bestuur of één van de bestuursleden, aarzel dan niet en neem contact op via onderstaande contactinformatie.

Lilian den Haan
President Socrates Nederland
lilian.denhaan@socrateshonours.org


Chris Tossings
Vice-President & Director of Operations
chris.tossings@socrateshonours.org

SOCRATES NEDERLAND

Stichting Socrates Nederland is het uitvoerende orgaan van de organisatie binnen Nederland en verantwoordelijk voor de dagelijks leiding. Zij zorgt ervoor dat de missie en visie van Socrates op de juiste manier wordt uitgedragen door het beleid van de organisatie verder uit te werken. Daarnaast zorgen deze bestuursleden voor het contact met onze partners in het onderwijs, het bedrijfsleven en de overheid en zijn zij verantwoordelijk voor de ledenadministratie in Nederland.

Socrates Nederland komt wekelijks samen en is gevestigd te Rotterdam. Mocht u vragen hebben aan Socrates Nederland of haar bestuursleden, neem dan contact op via onderstaande contactinformatie.Lilian den Haan

President

lilian.denhaan@socrateshonours.org

Hi allemaal, mijn naam is Lilian den Haan en ik zit momenteel in het laatste jaar van de BSc International Business Administration aan Tilburg University. Ik heb een grote belangstelling voor koken, psychologie en natuurlijk economie, met een focus op transformationeel leiderschap. 

Mijn avontuur binnen Socrates begon bij de evenementencommissie van Socrates Rotterdam, wat mij enorm goed beviel. Dit motiveerde me al snel om te streven naar een bestuursrol bij Chapter Rotterdam voor het volgende jaar. Tijdens dat bestuursjaar ontdekte ik mijn passie en daarom heb ik gesolliciteerd voor de rol van voorzitter van Socrates Nederland. Ik ga mijn best doen om samen met mijn medegenoten een mooi jaar voor Socrates neer te zetten en de organisatie te laten groeien.

Ik kijk er erg naar uit om jullie allemaal te ontmoeten! Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen, suggesties of andere gedachten hebt die je wilt delen. Hopelijk tot snel!

Foto_Lilian.jpg


Katrina Reke

Treasurer

katrina.reke@socrateshonours.org

Hi allemaal,

Mijn naam is Katrina Anna Reke, de penningmeester voor Socrates Nederland. Op 25-jarige leeftijd bevind ik me in het laatste jaar van mijn Bachelor International Business Administration aan de Universiteit van Tilburg. Oorspronkelijk kom ik uit Letland, maar ik heb al veel gereist en ben nu in Nederland terecht gekomen. Ik heb onder andere gewoond in Londen en Stockholm, wat mij een unieke en brede kijk op de wereld heeft gegeven. 

Mijn diverse ervaringen hebben mij geleerd dat ik ervan hou om nieuwe ervaringen te verkennen, dit heeft mij ook geleid tot het vervullen van de rol van penningmeester bij Socrates Nederland. Naast mijn academische bezigheden ligt mijn passie bij kunst en cultuur. Het plezier van met mensen samenwerken is een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden. Ik ben vastberaden om met mijn vaardigheden en uniek (en internationaal) perspectief bij te dragen aan Socrates Nederland, waarbij ik verantwoordelijk ben voor de (financiële) documentatie van de organisatie. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!


61120868-c312-44d3-9dd7-630844a4fa32.JPG


Milo de Jong

Secretary

milo.dejong@socrateshonours.org

Hi! Ik ben Milo de Jong, 22 jaar en vervul dit jaar de rol van secretaris bij Socrates Nederland. Met veel plezier doe ik nu de master International Management aan de VU in Amsterdam. Daarnaast houd ik mij het liefst bezig met acteren, pianospelen en zoveel mogelijk verschillende sporten uitproberen. Ook heb ik een semester in Italië gestudeerd en een taalcursus in Argentinië gedaan wat beide geweldige ervaringen waren voor mijzelf, mijn netwerk én mijn studie!

Als secretaris bij Socrates Nederland ben ik verantwoordelijk voor de administratieve huishouding en vorm ik het aanspreekpunt voor de leden. Dit bestuursjaar zie ik als de perfecte mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen, mijzelf te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de mooie missie van Socrates. Verder kijk ik ernaar uit om de evenementen zo leerzaam en gezellig mogelijk te maken voor alle Socratesleden, dus neem vooral contact op als je leuke ideeën hebt!


IMG_5953.JPG


Edo Labrujere

Education Manager

edo.labrujere@socrateshonours.org

Mijn naam is Edo Labrujere en ik ben 26 jaar. Ik werk als freelance data consultant en daarnaast studeer ik part-time Literary and Cultural Analysis and de UvA. Sinds kort ben ik betrokken geraakt bij Socrates, met als doel om mijn ambitieuze mede-jongere zo snel mogelijk op de juiste plek te krijgen en in zijn/haar/hun volledige kracht te zetten.

Als Education Manager ben ik verantwoordelijk voor de relaties tussen Socrates en onze partners in het voortgezet en hoger onderwijs. Samen met mijn team zetten we ons dit jaar in om nieuwe samenwerkingen en ideeën te onderzoeken en bestaande partners met de service die ze gewend zijn te blijven bedienen.InCollage_20230904_213035985.jpg


Heleen Wolf

Business Relations Manager

heleen.wolf@socrateshonours.org

Hey! Ik ben Heleen en ik zit dit jaar in mijn laatste jaar van mijn Bachelor International Business aan NHL Stenden Hogeschool Emmen. Mijn interesses liggen bij het verbeteren van bedrijfsprocessen, politiek, en het ontdekken van nieuwe culturen. Daarnaast ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.

Na een jaar in het buitenland te hebben gewoond was ik toe aan een nieuwe uitdaging naast mijn studie. Na jaren lid te zijn van Socrates heb ik de stap gemaakt naar Business Relations Manager. Ik hou van doen en kansen aangrijpen. Daar kan ik helemaal als tussenpersoon, die leden en bedrijven of organisaties samen brengt, helemaal in op gaan.

Samen met het bestuur en de rest van Team BR hoop ik dit jaar mooie evenementen neer te zetten. Zijn er onderwerpen die jij als lid graag terug ziet, of ben jij een bedrijf of organisatie die interesse heeft in een samenwerking? Neem vooral contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en misschien tot snel!

WhatsApp_Image_2024-02-06_at_17.43.42.jpeg


Artjom Dzhanibekov

Public Relations Manager

artjom.dzhanibekov@socrateshonours.org

Mijn naam is Artjom Dzhanibekov, bachelor in product design. Ik heb twee jaar bestuurservaring bij Stichting Socrates Nederland en mijn motivatie om nog een jaar door te gaan is om de stichting verder te ontwikkelen en goed op de rails te zetten. In totaal ben ik al meer dan vijf jaar lid van Stichting Socrates Nederland.

Mijn taken zijn dan om continu naar manieren te zoeken om de communicatie tussen onze leden, Socrates Nederland en haar activiteiten te verbeteren en te optimaliseren. Samen met het team zorgen wij ervoor dat activiteiten en contact tussen leden en partners goed worden uitgevoerd. Daarnaast ben ik van mening dat de kwaliteit van de communicatie bijdraagt aan de kwaliteit van moreel, cultuur en service van de stichting in haar geheel. All-in dus om samen met zijn allen van High Potentials Excellente Starters te maken!

IMG_5969.JPGRAAD VAN ​TOEZICHT

De Raad van Toezicht is het toezichthoudend orgaan voor Socrates Nederland, en bestaat uit bestuurders van Socrates International en een aantal onafhankelijke leden. De Raad van Toezicht ziet erop toe dat het bestuur van Socrates Nederland haar doelstellingen behaalt. Ook dient de Raad van Toezicht als adviserend orgaan voor het landelijk bestuur. Mocht u vragen hebben aan de Raad van Toezicht, neem dan contact op via onderstaande contactinformatie.