Bestuur

Bestuur Socrates

Om de missie en visie van Socrates te realiseren en in goede banen te leiden, is een solide bestuurlijke structuur onontbeerlijk.


SOCRATES INTERNATIONAL

Stichting Socrates International Honour Society is het hoogste orgaan binnen de organisatie, belast met de beleidsontwikkeling en het beheer van het Socrates Netwerk. Mocht u vragen hebben aan het bestuur of één van de bestuursleden, aarzel dan niet en neem contact op via onderstaande contactinformatie.

Pim Ramakers
President
pim.ramakers@socrateshonours.org


Chris Tossings
Vice-President & Director of Operations
chris.tossings@socrateshonours.org


SOCRATES NEDERLAND

Stichting Socrates Nederland is het uitvoerende orgaan van de organisatie binnen Nederland en verantwoordelijk voor de dagelijks leiding. Zij zorgt ervoor dat de missie en visie van Socrates op de juiste manier wordt uitgedragen door het beleid van de organisatie verder uit te werken. Daarnaast zorgen deze bestuursleden voor het contact met onze partners in het onderwijs, het bedrijfsleven en de overheid en zijn zij verantwoordelijk voor de ledenadministratie in Nederland.

Socrates Nederland komt wekelijks samen en is gevestigd te Rotterdam. Mocht u vragen hebben aan Socrates Nederland of haar bestuursleden, neem dan contact op via onderstaande contactinformatie.


Wesley Nijmeijer
President
wesley.nijmeijer@socrateshonours.org

Eline van Vliet
Treasurer
eline.vanvliet@socrateshonours.org

Lucas Moers
Secretary & Manager Public Relations
lucas.moers@socrateshonours.org

Rick Kessels
Education Manager
rick.kessels@socrateshonours.org

Maarten van Zuijlekom
Manager Business Relations
maarten.vanzuijlekom@socrateshonours.org


IMG-20210110-WA0057.jpg
Het bestuur 2020/2021, van links naar rechts: Rick Kessels, Maarten van Zuijlekom, Wesley Nijmeijer, Eline van Vliet, Lucas MoersRAAD VAN TOEZICHT

De Raad van Toezicht is het toezichthoudend orgaan voor Socrates Nederland, en bestaat uit bestuurders van Socrates International en een aantal onafhankelijke leden. De Raad van Toezicht ziet erop toe dat het bestuur van Socrates Nederland haar doelstellingen behaalt. Ook dient de Raad van Toezicht als adviserend orgaan voor het landelijk bestuur. Mocht u vragen hebben aan de Raad van Toezicht, neem dan contact op via onderstaande contactinformatie.