Socrates Rotterdam

​Socrates Rotterdam

Socrates Rotterdam is het grootste van alle Chapters. Bovendien heeft het veel actieve leden. Dit zien wij als bestuur natuurlijk graag en het motiveert ons ook om veel activiteiten te organiseren. Aangezien wij actief zijn in de stad van de Erasmus Universiteit, is Chapter Rotterdam dé plek voor economische en bedrijfskundige studenten. Iedereen is echter welkom. Zo studeren veel leden aan de TU Delft en Tilburg University. Wij proberen dan ook om veel verschillende soorten activiteiten te organiseren, zodat er voor ieder wat wils tussen zit. Heb jij nou een interessant idee voor een activiteit? Neem dan vooral contact met ons op! Wij horen graag van onze leden.


Bestuur 2022 - 2023


Lilian den Haan

Voorzitter

voorzitter@socrates-rotterdam.nl

Mijn naam is Lilian den Haan en ik ben 18 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de studie International Business Administration aan Tilburg University. Zelf woon ik ook in Tilburg, maar Rotterdam is mijn favoriete stad! Ik ben begonnen bij de evenementencommissie van Socrates Rotterdam, wat me zo goed beviel dat ik al gauw wist dat ik het jaar daarop graag in het bestuur wilde.

Samen met mijn medebestuursleden zullen we gezellige en leerzame evenementen plannen. Als je vragen of suggesties hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen! Hopelijk tot gauw!

Foto_Lilian.jpg


Milo de Jong

Secretaris-Penningmeester

secretaris@socrates-rotterdam.nl

Mijn naam is Milo de Jong en ik ben 20 jaar. Met veel plezier heb ik de Bachelor International Business Administration afgerond aan de VU Amsterdam, waar ik momenteel deelneem aan de Minor Decision Making. Ook heb ik een semester in Italië gestudeerd wat een geweldige ervaring was voor mijzelf, mijn netwerk én mijn studie!

Als Secretaris-Penningmeester bij Socrates Rotterdam ben ik verantwoordelijk voor de financiële en administratieve huishouding van het Chapter. Dit bestuursjaar wil ik de middelen optimaal besteden om de evenementen zo leerzaam en gezellig mogelijk te maken voor alle Socratesleden, dus neem vooral contact op als je leuke ideeën hebt!

Foto_Milo.jpg