Socrates Rotterdam

​Socrates Rotterdam

Socrates Rotterdam is het grootste van alle Chapters. Bovendien heeft het veel actieve leden. Dit zien wij als bestuur natuurlijk graag en het motiveert ons ook om veel activiteiten te organiseren. Aangezien wij actief zijn in de stad van de Erasmus Universiteit, is Chapter Rotterdam dé plek voor economische en bedrijfskundige studenten. Iedereen is echter welkom. Zo studeren veel leden aan de TU Delft en Tilburg University. Wij proberen dan ook om veel verschillende soorten activiteiten te organiseren, zodat er voor ieder wat wils tussen zit. Heb jij nou een interessant idee voor een activiteit? Neem dan vooral contact met ons op! Wij horen graag van onze leden.

Bestuur 2021 -2022

Youssra Medhar
Voorzitter
voorzitter@socrates-rotterdam.nl

Mijn naam is Youssra Medhar en ik ben 21 jaar. Op dit moment zit ik in mijn afstudeerjaar van de opleiding Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ik ben zelf opgegroeid in Brabant en ik ervaar het studeren in de grote stad als een hele mooie tijd in mijn leven. Er zijn ongelofelijk veel kansen om nieuwe dingen te leren en uitdagingen aan te gaan.

Dit jaar vervul ik de functie als voorzitter van Socrates chapter Rotterdam. Als voorzitter neem ik de leiding in het bestuur en onderhoud ik het contact met de leden van mijn chapter. Socrates heeft mij geholpen om mijn netwerk uit te breiden en mijn interesseveld te vergroten. Ik kijk er daarom naar uit om dit ook in het aankomende jaar voor de leden van chapter Rotterdam mogelijk te maken.

Het belooft in ieder geval een mooi jaar te worden met zeer diverse activiteiten, dus ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!


Rotterdam_Voorzitter.jpg


Rotterdam_Treasurer.jpg

Sander Morsink 
Secretaris-Penningmeester
secretaris@socrates-rotterdam.nl

Mijn naam is Sander Morsink, ik ben 21 jaar en ik volg de studie Economics and Business Economics aan de Erasmus Universiteit. Dit jaar ben ik de Secretaris-Penningmeester van Chapter Rotterdam en dus verantwoordelijk voor alle financiële en administratieve zaken van ons Chapter. Ik heb er zin in om samen met mijn collega bestuurders gezellige evenementen te organiseren voor onze leden!


Philippina Nikkels van der Veen 
Event manager
activiteiten@socrates-rotterdam.nl

Ik ben Philippina van der Veen en ik zal dit jaar de functie van Event Manager vervullen voor Chapter Rotterdam. Ik ben 19 jaar en ben nu tweedejaars student bij de studie Aerospace Engineering aan de TU Delft. Verder zit ik op hockey en houd ik van skiën. Ik kijk er erg naar uit om me in te zetten voor de leden van Socrates Rotterdam en leuke activiteiten te organiseren!

Philippina_Rotterdam.jpg