Socrates Rotterdam

​Socrates Rotterdam

Socrates Rotterdam is het grootste van alle Chapters. Bovendien heeft het veel actieve leden. Dit zien wij als bestuur natuurlijk graag en het motiveert ons ook om veel activiteiten te organiseren. Aangezien wij actief zijn in de stad van de Erasmus Universiteit, is Chapter Rotterdam dé plek voor economische en bedrijfskundige studenten. Iedereen is echter welkom. Zo studeren veel leden aan de TU Delft en Tilburg University. Wij proberen dan ook om veel verschillende soorten activiteiten te organiseren, zodat er voor ieder wat wils tussen zit. Heb jij nou een interessant idee voor een activiteit? Neem dan vooral contact met ons op! Wij horen graag van onze leden.

Bestuur 2020 -2021

Youri Knorren
Voorzitter
voorzitter@socrates-rotterdam.nl

Lex Krishnadath
Event manager
activiteiten@socrates-rotterdam.nl

​Joey Wong
Secretaris & Penningmeester
secretaris@socrates-rotterdam.nlHet bestuur stelt zich voor

Youri Knorren

"Hallo! Mijn naam is Youri. Nu dat ik mijn BSc Bedrijfskunde heb afgerond, neem ik een tussenjaar. Dit tussenjaar wil ik gebruiken om stage te lopen, mijn kennis van de Duitse en Franse taal op te frissen en mij in te zetten voor Socrates als President van Chapter Rotterdam en lid van Team Business Relations. Ik heb mezelf ten doel gesteld om een groter en diverser activiteitenaanbod te realiseren voor jullie. In ruil daarvoor hoop ik dat ik velen van jullie zal zien op de activiteiten!"

Youri_foto.png

Lex Krishnadath

"Hey! Ik ben Lex en dit jaar mag ik de rol van event manager vervullen voor Socrates Rotterdam. Ik heb er zin in! Naast deze rol studeer ik Economie aan de Erasmus universiteit en Psychology aan Tilburg universiteit. Ook boks ik graag en schrijf ik voor mijn eigen website www.hetlevendeboek.nl. Neem vooral een kijkje door op de link te klikken!"

Lex_v2.jpeg

Joey Wong

"Hi! Ik ben Joey en ik studeer Tandheelkunde aan het ACTA in Amsterdam. Vorig jaar zat ik in de activiteitencommissie van Socrates Rotterdam, maar helaas is ons evenement toen niet doorgegaan vanwege de pandemie. Als secretaris-penningmeester van Socrates Rotterdam hoop ik dit jaar toch wel succesvolle evenementen te kunnen opzetten!"

Joey_Wong_v2.jpeg