Socrates Rotterdam

​Socrates Rotterdam

Socrates Rotterdam is het grootste van alle Chapters. Bovendien heeft het veel actieve leden. Dit zien wij als bestuur natuurlijk graag en het motiveert ons ook om veel activiteiten te organiseren. Aangezien wij actief zijn in de stad van de Erasmus Universiteit, is Chapter Rotterdam dé plek voor economische en bedrijfskundige studenten. Iedereen is echter welkom. Zo studeren veel leden aan de TU Delft en Tilburg University. Wij proberen dan ook om veel verschillende soorten activiteiten te organiseren, zodat er voor ieder wat wils tussen zit. Heb jij nou een interessant idee voor een activiteit? Neem dan vooral contact met ons op! Wij horen graag van onze leden.


Bestuur 2023 - 2024


Kay van der Veen

Voorzitter

voorzitter@socrates-rotterdam.nl

Mijn naam is Kay van der Veen en ben momenteel 19 jaar oud. Ik studeer International Business Administration aan de Erasmus Universiteit, waarnaast ik nu ook de taak van voorzitter bij Socrates Rotterdam op me heb genomen. Ik ben mij gaan inzetten voor Socrates Rotterdam om de meest gave, interessante en leerzame evenementen aan te bieden aan onze ‘high potentials’.

Educatief? Interessant? Of gewoon gezellig? Het bestuur van Socrates Rotterdam doet er alles aan om de evenementen voor iedereen aantrekkelijk te maken.

Ik hoop jullie alle komend jaar te zien en ontmoeten tijdens onze evenementen. Vragen, feedback of suggesties zijn altijd welkom, dus aarzel niet om contact op te nemen of op mij af te stappen tijdens een evenement!

1022.jpg


Miryam Hamkour

Secretaris-Penningmeester

secretaris@socrates-rotterdam.nl

Mijn naam is Miryam Hamkour en ik ben 18 jaar oud. Momenteel volg ik de bachelors Economie en Bedrijfseconomie & Fiscale Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Dit jaar zal ik de positie Secretaris-Penningmeester vervullen. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het beheer van de financiële zaken van het Chapter Rotterdam. Naast de serieuze verantwoordelijkheden, ben ik van plan leuke en zinvolle activiteiten te organiseren. Op die manier hoop ik de leden dichterbij elkaar te brengen en zo de vereniging levendig te houden.

1023.jpg


Britt van Herwaarden

Event Manager

britt.vanherwaarden@socrates-rotterdam.nl

Mijn naam is Britt van Herwaarden en ik ben 18 jaar oud. Ik ben net begonnen aan mijn tweede jaar van Geneeskunde en studeer dat aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Via onze huidige voorzitter ben ik in contact gekomen met Socrates en werd ik uiteindelijk gevraagd om de nieuwe eventmanager te worden. Heel wat anders dan je zou verwachten bij de studie die ik doe, maar juist daarom lijkt het me zo leuk!

Ik kijk enorm uit naar het komende jaar en om iedereen te kunnen ontmoeten! Mochten er vragen zijn, mag je die natuurlijk altijd stellen :)

1024.jpg