Welkom bij de Socrates Academy, waar we leden helpen met het zetten van de volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit ondernemend en educatief programma biedt leden op een laagdrempelige manier de kans om te bloeien binnen Socrates. Neem het heft in eigen handen voor jouw ontwikkeling, en draag ondertussen bij aan het voortbestaan van Socrates.Wat zijn de voordelen van deelnemen aan de Socrates Academy?

 1. Toetreding tot het Socrates Academy netwerk, een groep van dé meest gedreven leden van heel Nederland.

 2. Een uitnodiging en mogelijk huldiging bij de Socrates Awards

 3. Een persoonlijke aanbeveling op jouw LinkedIn pagina.

 4. De kans om jezelf te ontwikkelen en bestuurservaring op de doen.


Socrates Academy is bedoeld voor leden die graag betrokken raken bij het reilen en zeilen van Socrates zonder de commitment van een bestuursjaar aan te gaan. We onderscheiden een aantal thema's / pilaren:


Web-picture-academy_v.3.1_Tekengebied_1.png


(Applied) Science

In onze denktanks komen nieuwsgierige geesten samen om te brainstormen over revolutionaire ideeën. Onze bijlessen bieden praktische kennis en vaardigheden, zodat je altijd een stap voor bent in de toegepaste wetenschap. En mis onze educatieve events niet, waar je kunt netwerken met experts en hands-on ervaring kunt opdoen.

science-visual_Tekengebied_1.png

Entrepreneurship

Stap in de wereld van ondernemerschap met ons. Leer de kunst van het verkopen, of help mee de strategie te bepalen die Socrates naar nieuwe hoogten tilt.

Naamloos-4_Tekengebied_1.png

Influence

Word een ambassadeur voor positieve verandering in het onderwijs. Deel je inzichten met scholen en universiteiten, of maak impact met overtuigende social media berichten.

Naamloos-5_Tekengebied_1.png

Eco

Wij geloven in een duurzame toekomst. Organiseer sociale events die de gemeenschap versterken en doe onderzoek naar de behoeften van de samenleving. Samen bouwen we aan een betere wereld.

Naamloos-6_Tekengebied_1.pngZo kom je in aanmerking voor de Academy, en zet je de volgende stap:

1. Bezoek minstens twee evenementen.

2. Neem deel aan een brainbox, organiseer een evenement, of breng een partner binnen bij Socrates (denk aan bedrijf, workshop of school / universiteit).

3. Schrijf een review van jouw huidige studie voor op onze website. 

-> Als je al deze stappen hebt doorlopen, zal je worden gehuldigd bij onze Socrates Awards.


Groei mee en ontdek het potentieel dat in jou en de Socrates Academy schuilt. Welcome to the next level of self-discovery and growth!