Socrates Amsterdam

Socrates Amsterdam

Socrates Amsterdam is vooral een heel gezellig Chapter. Naast de professionele activiteiten, netwerkevenementen en workshops organiseren we vaak sociale activiteiten. Door deze sociale activiteiten ontstaat er een Chapter waarin de leden elkaar steeds beter leren kennen!

Bestuur 2021 - 2022

Meltem Ugurlu
Voorzitter
voorzitter@socrates-amsterdam.nl

"Coming together is a beginning, staying together is progress, and working together is succes." - Henry Ford

Mijn naam is Meltem Ugurlu en dit jaar heb ik de eer om voorzitter te mogen zijn van Socrates chapter Amsterdam. Ik ben al een jaar lid van Socrates en heb onwijs veel geleerd tijdens de (online) evenementen. Ook heb ik gemerkt dat Socrates, voor vele ambitieuze studenten, een verbindende factor is op sociaal gebied. Hierdoor is mijn enthousiasme alleen maar gegroeid en heb ik besloten, om actief te worden in het bestuursjaar.

De drie kernwaardes van Socrates zijn: verbinding, erkenning en ontwikkeling.

Samen met de medebestuurder, zullen wij ons best doen om hieraan bij te dragen door zowel educatieve als gezellige evenementen te organiseren.

Tips, ideeën en vragen zijn altijd welkom! Hiervoor kunnen jullie mij altijd mailen.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!


thumbnail_Image.jpg


Amsterdam_Event.jpg

Khayriya Ainan
Secretaris, Penningmeester & Event Manager
activiteiten@socrates-amsterdam.nl

"Opportunities don't happen, you create them." - Chris Grosser

Mijn naam is Khayriya Ainan en dit jaar heb ik de kans gekregen om de secretaris, penningmeester en eventmanager te mogen zijn van Socrates Chapter Amsterdam. Het feit dat zoveel ambitieuze studenten bij elkaar komen en gezamelijk toe werken naar persoonlijke, professionele en academische ontwikkeling trekt mij erg aan. Dit zorgt ervoor dat je het beste uit je studietijd kunt halen. Ik ben nu al een paar maanden bestuurslid en heb nu al zo onzettend veel geleerd op verschillende vlakken. Persoonlijk hou ik ervan om productief bezig te zijn en actief te kunnen werken aan mijn ideeën en Socrates sluit daar perfect op aan. Dus een goede kans om interessante en leerzame evenementen te organiseren voor onze leden, waar ze veel uit kunnen halen!

Voor meer info kunnen jullie mij ook altijd mailen.

Tot snel!