Socrates Amsterdam

Socrates Amsterdam

Socrates Amsterdam is vooral een heel gezellig Chapter. Naast de professionele activiteiten, netwerkevenementen en workshops organiseren we vaak sociale activiteiten. Door deze sociale activiteiten ontstaat er een Chapter waarin de leden elkaar steeds beter leren kennen!


Bestuur 2023 - 2024Meltem Ugurlu

Voorzitter

meltem.ugurlu@socrates-amsterdam.nl

Coming together is a beginning, staying together is progress, and working together is success.”

Hallo allemaal! Mijn naam is Meltem Ugurlu en ik heb dit jaar weer de eer om voorzitter te mogen zijn van chapter Amsterdam. Samen met het bestuur streven wij naar een educatieve en gezellige jaar. 

Voor vragen, opmerkingen of ideeën kan er gemaild worden naar bovenstaand e-mail adress.


WhatsApp_Image_2022-09-14_at_20.475.jpeg


Khayriya Ainan

Secretaris Penningmeester en Eventmanager

khayriya.ainan@socrates-amsterdam.nl

''Opportunities don't happen, you create them'' - Chris Grosser


Mijn naam is Khayriya Ainan en dit jaar heb ik de kans gekregen om de secretaris, penningmeester en eventmanager te mogen zijn van Socrates Chapter Amsterdam. Het feit dat zoveel ambitieuze studenten bij elkaar komen en gezamelijk toe werken naar persoonlijke, professionele en academische ontwikkeling trekt mij erg aan. Dit zorgt ervoor dat je het beste uit je studietijd kunt halen. Persoonlijk hou ik ervan om productief bezig te zijn en actief te kunnen werken aan mijn ideeën en Socrates sluit daar perfect op aan. Dus een goede kans om interessante en leerzame evenementen te organiseren voor onze leden, waar ze veel uit kunnen halen!

Als er vragen zijn dan kan je mij gerust mailen naar bovenstaand e-mail adress.


Tot snel!image.png