Issue Killers: Zomer & Herfst Editie (2024)

Over dit evenement

Categorie
Brainbox
Datum en tijd
23 sep. 2024 09:00 - 13 dec. 2024 17:00
Locatie
Meld je aan via de link in beschrijving!

Issue Killers: Zomer & Herfst Editie (2024)

Issue Killers Traineeship

Maak jij je druk om maatschappelijke issues zoals de huidige woningmarkt, maar weet jij niet hoe je hier aandacht voor moet krijgen? Of ben jij een ware marketing- en communicatie-held en wil jij jouw skills inzetten voor een maatschappelijk doel? Dan is het Issue Killers Traineeship iets voor jou!

Het Issue Killers Traineeship is opgezet door TheRockGroup en KIT Royal Tropical Institute. In dit 12 weken durende traineeship ontwikkel je samen met andere jongeren een publieke campagne over een maatschappelijk issue. Samen laten we zien dat de grote problemen van onze tijd belangrijk zijn voor iedereen. En dat we deze problemen kunnen aanpakken. Zelfs vandaag!

Je wordt begeleid door duurzaamheidsexperts van TheRockGroup en KIT Royal Tropical en door professionals uit de marketing- en reclamewereld van bijvoorbeeld WeFilm en Multitude.

Na afronding van het traineeship:

  • Heb je jouw netwerk vergroot
  • Professionele skills opgedaan in marketing, communicatie en projectmanagement
  • Meer geleerd over maatschappelijke vraagstukken, en oplossingen voor die vraagstukken
  • Een maatschappelijke campagne ontwikkeld
  • Weet jij hoe je jouw skills kan inzetten om je mening te laten horen en een positieve maatschappelijke impact te maken

 

De zesde editie van Issue Killers start op 23 september. Interesse? Meld je dan nu voor 8 september aan!


 

Voor het eerst hebben we deze zomer ook een zomereditie van Issue Killers!

Het programma is inhoudelijk hetzelfde als de reguliere editie, maar met een belangrijk verschil: de zomereditie vindt gedurende twee weken elke dag plaats, van 15 juli tot 26 juli.

Tijdens de reguliere editie wordt het programma één dag per week over een periode van 12 weken gehouden. Interesse? De deadline voor aanmelding als deelnemer is 1 juli.

 

www.issuekillers.nl