Socrates Nijmegen i.o.

Socrates Nijmegen

Op dit moment zijn we bezig met de oprichting van Socrates Nijmegen. Nijmegen staat bekend als een gezellige studentenstad. Door het organiseren van evenementen hopen we niet alleen de leden in en rondom Nijmegen met elkaar te verbinden, maar hopen we er ook voor te zorgen dat iedereen zich op zakelijk gebied kan ontwikkelen.


Bestuur 2022 - 2023


Migael Wolven

Voorzitter

voorzitter@socrates-nijmegen.nl

Mijn naam is Migael Wolven, ik ben 22 jaar en woonachtig te Nijmegen. Ik studeer Rechten en Economics and Business Economics aan de Radboud Universiteit. Hiernaast bestaan mijn hobby’s uit vechtsport, duiken en reizen. Ik ben dit jaar voor de tweede keer voorzitter van Chapter Nijmegen. Mijn medebestuursleden en ik zijn van plan er een mooi jaar van te maken en veel unieke evenementen te organiseren voor onze leden. Hopelijk zie ik je terug op een van onze netwerkborrels.

Nijmegen_Voorzitter.jpeg


Joelle Verstappen

PR Manager Chapter Nijmegen

joelleverstappen@hotmail.com

Ik ben Joelle Verstappen, de PR magager van Socrates Chapter Nijmegen. Ik ga alweer mijn derde bestuursjaar in en doe dit ook nogsteeds met veel liefde. Ik zit in mijn derde jaar van de bachelor Algemene Cultuurwetenschappen bij de RU. Hiernaast ben ik bezig met een vrijwilligers project voor immigranten en vluchtelingen. Mijn vrije tijds besteding bestaat voornamelijk uit het drinken van speciaalbier, reizen en feesten, afgewisseld met een bezoekje aan de sportschool. Ik ben ervan verzekerd dat dit weer een sprankelend jaar wordt voor Socrates en haar leden.

Afbeelding_van_WhatsApp_op_2022-11-14_om_21.16.05.jpg