Socrates Nijmegen i.o.

Socrates Nijmegen i.o.

Op dit moment zijn we bezig met de oprichting van Socrates Nijmegen. Nijmegen staat bekend als een gezellige studentenstad. Door het organiseren van evenementen hopen we niet alleen de leden in en rondom Nijmegen met elkaar te verbinden, maar hopen we er ook voor te zorgen dat iedereen zich op zakelijk gebied kan ontwikkelen.

Bestuur 2021 - 2022

Migael Wolven
Voorzitter
voorzitter@socrates-nijmegen.nl

Mijn naam is Migael Wolven, ik ben 21 jaar en woonachtig te Nijmegen. Ik studeer Rechten en Economics and Business Economics aan de Radboud Universiteit. Hiernaast bestaan mijn hobby’s uit vechtsport, duiken en reizen. Ik ben dit jaar voor de tweede keer voorzitter van Chapter Nijmegen. Mijn medebestuursleden en ik zijn van plan er een mooi jaar van te maken en veel unieke evenementen te organiseren voor onze leden. Hopelijk zie ik je terug op een van onze netwerkborrels.

Nijmegen_Voorzitter.jpeg


Nijmegen_Simona.jpg

Simona Scarpa
Secretaris
secretaris@socrates-nijmegen.nl

Mijn naam is Simona Scarpa en ik studeer momenteel International Business Administration aan De Radboud Universiteit in Nijmegen.

Dit jaar mag ik mezelf met genoegen de secretaris van chapter Nijmegen noemen! Ik kijk uit naar alles wat ik dit jaar zal leren door deze bijzondere functie en natuurlijk kijk ik uit naar het contact met onze leden!


Joëlle Verstappen
Public Relations Manager
publicrelations@socrates-nijmegen.nl

Ik ben Joëlle Verstappen, een tweedejaars student van de studie algemene cultuurwetenschappen.
Dit jaar ben ik aan mijn tweede bestuursjaar bij Socrates Chapter Nijmegen begonnen.

Samen met Simona en Migael probeer ik Chapter Nijmegen het aller leukste Chapter te maken. In mijn vrije tijd drink ik graag speciaalbier met Migael of ben ik te vinden in de sportschool om dit weer goed te maken. Als mijn rooster het toestaat, ga ik het liefst backpacken of hiken in de bergen. 
Ik kijk uit naar mijn tweede jaar als PR manager bij Chapter Nijmegen!

Nijmegen_PR_1.jpeg