Brainbox

Brainbox

Een 'Brainbox' is een multidisciplinaire denktank van ongeveer 4-8 socratesleden die binnen een vooraf bepaald tijdsbestek een actueel vraagstuk binnen uw organisatie onderzoeken en proberen te beantwoorden. Een Brainbox is een flexibel concept. De projectduur en het thema worden bepaald door de opdrachtgever. Overige zaken kunnen ook naar eigen wens worden aangepast.  In overleg met ons worden alle aspecten vooraf besproken en bepaald. 

Wat biedt een Brainbox aan uw organisatie?

  • Nieuwe, frisse blik op bestaande en actuele problemen binnen uw organisatie.
  • In contact komen met socratesleden die behoren tot de top 10% van de Nederlandse studenten, wellicht potentiële nieuwe werknemers voor uw organisatie.
  • Mogelijkheden bieden aan topstudenten om zichzelf te ontwikkelen en relevante ervaring op te doen naast hun studie voor hun toekomstige carrière.


"Een Brainbox is een multidisciplinaire denktank van socratesleden die een actueel vraagstuk binnen uw organisatie onderzoeken en proberen te beantwoorden."

jason-goodman-Oalh2MojUuk-unsplash1.jpg


In de afgelopen jaren hebben we al verschillende Brainboxen bij verschillende organisaties mogen organiseren. Hieronder vindt u voorbeelden van enkele Brainboxen die in de afgelopen jaren door Socrates Nederland zijn georganiseerd.

  • "De aantrekkingskracht van de Eemshaven vergroten" - Groningen Seaports
  • "Werken in de toekomst" - Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
  • "Digitale Veiligheid" - Onderzoeksraad voor Veiligheid
  • "Decentralisatie naar gemeenten" - Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. 


Wilt u meer informatie over de Brainbox? Klik hier voor meer informatie of neem contact op met onze Manager Business Relations via heleen.wolf@socrateshonours.org (tel.+31657663861). blok-rvon-v1.0.png
download.png
ministerie_bzk.gif
ff20d698-c4a6-4ba6-bf92-65b7264351cc.JPG
EZ.png
JTMZDbMQ_400x400.jpg
Ministerie_van_Landbouw_Natuur_en_Voedselkwaliteit_Logo.png