Inschrijven zonder inschrijfcode

Inschrijven zonder inschrijfcode

Door dit formulier in te vullen zet je je eerste stapjes naar het lidmaatschap van Socrates. Aangezien je geen inschrijfcode hebt ontvangen, hebben we je cijferlijst of 3 referenties en een kopie van een identiteistbewijs nodig om te kunnen controleren of je wel aan de toelatingseisen voldoet De toelatingseisen kan je vinden via deze link. Mocht je nou wel een inschrijfcode hebben ontvangen van je (voormalige) middelbare school, kan je je via deze link aanmelden.

Hoe verder?

Nadat je dit formulier hebt ingevuld, zal de secretaris van Socrates Nederland controleren of je aan de toelatingscriteria voldoet. Wanneer dit het geval is, zal je binnenkort een mailtje ontvangen met een inschrijfcode, waarmee je je daadwerkelijk aan kan melden voor het Socrates Netwerk en een leven lang deel kan nemen aan de evenementen van Socrates! De documenten die je aanlevert bij deze vooraanmelding, zullen worden verwijderd nadat jouw gegevens zijn gecontroleerd.

Inschrijfgeld

Het lidmaatschap van Socrates kent geen terugkerende kosten. Wel vragen we eenmalig een inschrijfbedrag van €45,00. Daarmee investeer je niet alleen in je eigen toekomst, maar draag je ook bij aan de ontwikkeling van het netwerk. Zo is Socrates een platform voor én door studenten die durven te excelleren. Bij je definitieve aanmelding, dus nadat je de inschrijcode hebt ontvangen, vragen we je om dit inschrijfgeld te betalen.

Vragen

Bij vragen kan je altijd contact opnemen via leden@socrateshonours.org.

Inschrijven zonder inschrijfcode
Mochten we iets meer informatie nodig hebben, zouden we eventueel telefonische contact op kunnen nemen.
Voor je aanmelding hebben wij ook een kopie van een geldig identiteitsbewijs nodig. Deze kopie zal verwijderd worden nadat je vooraanmelding is voltooid. Uiteraard staat het je vrij om je foto en BSN nummer onzichtbaar te maken.
Indien je lid wil worden op basis van je cijfers op de middelbare school of universiteit, upload dan hier je cijferlijst, zodat wij je gegevens kunnen controleren
Indien je lid wil worden op basis van 3 referenties, kan je hier je eerste referentie uploaden. Je mag ook alle drie de referenties in 1 document uploaden.
Indien je lid wil worden op basis van 3 referenties, kan je hier je tweede referentie uploaden.
Indien je lid wil worden op basis van 3 referenties, kan je hier je derde referentie uploaden.