Socrates Groningen

​Socrates Groningen

Socrates Groningen ligt wat verder van de Randstad af, hierdoor zijn er dus minder mogelijkheden voor Inhousedagen of bedrijfsspecifieke activiteiten. Wij als bestuur focussen ons vooral op het 'networking' aspect van Socrates, we doen dit door sociale activiteiten te organiseren waarbij leden elkaar kunnen leren kennen en leuke activiteiten kunnen doen.

Bestuur 2021 - 2022

Lisa Varwijk
Voorzitter
voorzitter@socrates-groningen.nl

Hey Allemaal! Ik ben Lisa Varwijk en dit jaar zal ik de positie van President bij Socrates Groningen op me nemen. Op dit moment ben ik bezig met het derde jaar van mijn bachelor Midden-Oostenstudies met Arabisch. Daarnaast volg ik vakken van bedrijfskunde en een verzwaard programma aan het Honours College van de Rijksuniversiteit Groningen. In mijn zeldzame vrije tijd hou ik ervan om tijd in de natuur door te brengen en te bakken.

Ik kijk ernaar uit om jullie snel te mogen verwelkomen op een van onze activiteiten!

Groningen_Voorzitter.jpg


Groningen_Event_Manager.jpg

Kirsten Jansen
Event manager
event.manager@socrates-groningen.nl

Hoi! Mijn naam is Kirsten Jansen en dit jaar vorm ik samen met Lisa het bestuur van Socrates Groningen. Hier zal ik de rol van Event Manager vervullen. Zelf zit ik in mijn laatste jaar van de studie Commerciële Economie en volg ik de minor Prestatiepsychologie. Naast mijn studie, Socrates en mijn bijbaan ben ik in mijn vrije tijd graag met vrienden, lees ik graag en kijk ik graag films. 

Gezien de huidige ontwikkelingen hopen wij er op komend studiejaar weer fysieke sociale activiteiten te organiseren die aansluiten bij de interesses en behoeften van jullie als leden. Jullie input kunnen wij hier goed bij gebruiken!