Socrates Groningen

​Socrates Groningen

Socrates Groningen ligt wat verder van de Randstad af, hierdoor zijn er dus minder mogelijkheden voor Inhousedagen of bedrijfsspecifieke activiteiten. Wij als bestuur focussen ons vooral op het 'networking' aspect van Socrates, we doen dit door sociale activiteiten te organiseren waarbij leden elkaar kunnen leren kennen en leuke activiteiten kunnen doen.

Bestuur 2020 - 2021

Saskia Nijenhuis
Voorzitter
voorzitter@socrates-groningen.nl

Vita van Dreven
Event manager
event.manager@socrates-groningen.nlHet bestuur stelt zich voor

Saskia is bezig met haar bachelor International Relations and International Organizations (tweede jaar) met Frans en Arabisch. Naast Socrates is Saskia actief binnen haar studievereniging Clio. In haar vrije tijd kan je haar vinden in het buitenland.

Dit jaar zal ze de rol van voorzitter van Chapter Groningen op zich nemen, wat erop neerkomt dat men haar zo goed als altijd kan vinden op de evenementen

IMG_7175_edit.jpg
Voorzitter Saskia Nijenhuis


Vita is bezig met haar bachelor International Relations and International Organizations (tweede jaar) met Russisch. Naast Socrates volgt ze een verzwaard programma aan het Honours College van de RUG. In de zeldzame vrije tijd die ze heeft, probeert ze nieuwe recepten uit.

Dit jaar zal ze de rol van event manager van Chapter Groningen op haar nemen, wat betekent dat men haar op alle evenementen kan vinden.

Vita.png
Vita van Drenen