Team Business Relations

Team Business Relations

In het collegejaar 2018-2019 is het Team Business Relation, oftewel, Team BR opgericht. Het Team BR is er om het contact met bedrijven te professionaliseren en zelfs grote, landelijke activiteiten op te zetten. Daarnaast ondersteunt Team BR chapters bij het opzetten van activiteiten.

Team BR 2023-2024


Heleen Wolf

 

Manager Business Relations

heleen.wolf@socrateshonours.org

Hey! Ik ben Heleen en ik zit dit jaar in mijn laatste jaar van mijn Bachelor International Business aan NHL Stenden Hogeschool Emmen. Mijn interesses liggen bij het verbeteren van bedrijfsprocessen, politiek, en het ontdekken van nieuwe culturen. Daarnaast ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.

Na een jaar in het buitenland te hebben gewoond was ik toe aan een nieuwe uitdaging naast mijn studie. Na jaren lid te zijn van Socrates heb ik de stap gemaakt naar Business Relations Manager. Ik hou van doen en kansen aangrijpen. Daar kan ik helemaal als tussenpersoon, die leden en bedrijven of organisaties samen brengt, helemaal in op gaan.

Samen met het bestuur en de rest van Team BR hoop ik dit jaar mooie evenementen neer te zetten. Zijn er onderwerpen die jij als lid graag terug ziet, of ben jij een bedrijf of organisatie die interesse heeft in een samenwerking? Neem vooral contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en misschien tot snel!WhatsApp_Image_2023-09-11_at_19.14.53.jpeg


Mirthe van Veen                                                                     

Lid Team Business Relations

mirthe.vanveen@socrateshonours.org

Mijn naam is Mirthe en ik ben dit jaar lid van team Business Relations. Op dit moment volg in een Master in Management aan de Rotterdam School of Management. Voordat ik naar Rotterdam verhuisde, heb ik een Bachelor in Liberal Arts and Sciences gevolgd aan het Amsterdam University College, waar ik data science en economie gestudeerd heb. Naast mijn studie ben ik druk bezig in de consultancy, waar ik sinds 2020 part-time in werk.

In Team BR zorg ik samen met Heleen voor het contacten van partijen die potentiële partners vormen voor Socrates. Hiermee proberen wij de wensen van onze leden bij Socrates te vertegenwoordigen, zodat niet alleen studenten in business, maar ook in geneeskunde, techniek, en andere velden interessante evenementen hebben om naartoe te gaan en te kunnen netwerken met andere studenten en bedrijven. Heb je nog een suggestie voor een partner? Stuur mij dan gerust een berichtje!ey-s__MKF04534-meta_-_Copy.jpg