Team Business Relations

Team Business Relations

In het collegejaar 2018-2019 is het Team Business Relation, oftewel, Team BR opgericht. Het Team BR is er om het contact met bedrijven te professionaliseren en zelfs grote, landelijke activiteiten op te zetten. Daarnaast ondersteunt Team BR chapters bij het opzetten van activiteiten.

Team BR 2022-2023


Jeroen Lichtenberg

 

Manager Business Relations

jeroen.lichtenberg@socrateshonours.org

Socrates heeft mij, Jeroen Lichtenberg 22-jarige bestuurskunde student aan de Universiteit Leiden, gevraagd om de functie van Business Relations Manager te vervullen.

Het verhaal en de visie van Socrates is om ‘high potentials’ hun volledige potentieel te laten benutten. Dit wil ik als BR Manager verwezenlijken door de brug tussen de overheid/bedrijfsleven/organisaties en Socrates te versterken en verder te ontwikkelen waardoor er activiteiten en kansen ontstaan waar eenieder binnen Socrates wat aan heeft.

Het wordt een uitdagende taak, maar ik kijk ernaar uit om samen met mijn team de leden van Socrates tot mijn volste vermogen te ondersteunen om hierdoor de ontwikkeling van de leden tot een hoger niveau te tillen.

WhatsApp_Image_2022-09-10_at_11.58.17_AM.jpeg


Yasmine Hoogendijk                                                                      

Lid Team Business Relations

yasmine.hoogendijk@socrateshonours.org

Mijn naam is Yasmine Hoogendijk en ik ben 19 jaar. Op dit moment studeer ik International and European Law in Den Haag. Dit is mijn derde jaar als lid bij Socrates en dit jaar wou ik graag meer doen binnen de organisatie. Daarom kijk ik er met veel plezier naar uit om dit jaar bezig te zijn als lid van het team business relations

Als lid hoop ik bij te dragen aan de uitbreiding van het Socrates netwerk, zodat we uiteindelijk een divers en uitgebreid netwerk hebben. Hopelijk doordat netwerk kunnen huidige en toekomstige leden hun interesses terug zien komen in de evenementen van Socrates.

nse-1253184238302481902-25194_1.jpg


Justine Dil                                                                     

Lid Team Business Relations

justine.dil@socrateshonours.org

Mijn naam is Justine Dil en ik ben 20 jaar. Momenteel ben ik tweedejaars student Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. In mijn vrije tijd volg ik graag politiek en ben ik regelmatig te zien op de tribune bij een voetbalwedstrijd.

Als teamlid van Business Relations wil ik het komende jaar interessante evenementen organiseren die studenten een introductie geven tot de vele toekomstmogelijkheden die er zijn. Ook wil ik mogelijke partners van Socrates kennis laten maken met de ambitieuze toekomstige generatie. Laten we er een leuk jaar van maken bij Socrates!

J.Dil_foto_SNL.jpeg


Jeroen Dijksra                                                                   

Lid Team Business Relations

jeroen.dijkstra@socrateshonours.org

Ik ben Jeroen Dijkstra en ik ben 21 jaar. Ik studeer lucht- en ruimtevaarttechniek aan de TU delft.
Dit jaar ben ik wederom lid van het team business relations van Socrates. Hier focus ik mij op technische richtingen, om ook in deze sectoren Socrates leden activiteiten aan te bieden. Ik wil hiermee de studenten vanuit deze richting hun potentieel laten benutten.


J._Dijkstra.jpeg