Inschrijven

  • 1 Kies het lidmaatschapstype
  • 2 Persoonlijke gegevens
  • 3 Betaling
  • 4 Klaar!

Inschrijven Socrates Netwerk

Heb je een uitnodiging van Socrates ontvangen?
Als extra blijk van erkenning heb je van je onderwijsinstelling een uitnodiging voor het lidmaatschap van het Socrates Netwerk ontvangen. Verzilver je uitnodiging door het lidmaatschapstype en je persoonlijke inschrijfcode in te vullen in het onderstaande inschrijfformulier.

Heb je géén uitnodiging van Socrates ontvangen?
Iedereen kan lid worden van Socrates op basis van zijn of haar prestaties. Ook als je geen uitnodiging hebt ontvangen, kun je je inschrijven mits je voldoet aan de toelatingseisen. Indien je geen uitnodiging hebt ontvangen, kan je je aanmelden via dit formulier. Bij vragen kan je altijd contact opnemen via leden@socrateshonours.org.

Certificaat
Elk jaar organiseert Socrates omtreeks september - oktober een certificaatuitreiking waar jij je officiële lidmaatschapscertificaat in ontvangst kan nemen. Daarnaast ontvangt elk lid een digitaal lidmaatschapscertificaat.

Inschrijfgeld
Het lidmaatschap van Socrates kent geen terugkerende kosten. Wel vragen we eenmalig een inschrijfbedrag van €45,00. Daarmee investeer je niet alleen in je eigen toekomst, maar draag je ook bij aan de ontwikkeling van het netwerk. Zo is Socrates een platform voor én door studenten die durven te excelleren. Een aantal onderwijspartners van Socrates neemt de inschrijfkosten van hun leerlingen of studenten voor hun rekening; hiermee wordt automatisch rekening gehouden bij je inschrijving via je inschrijfcode.

Het inschrijfgeld kun je voldoen met iDeal tijdens de inschrijfprocedure. Mocht dit niet lukken dan wordt je inschrijving alsnog in goede orde verwerkt en ontvang je automatisch een factuur op je e-mailadres.

Toelichting Inschrijfformulier

Het lidmaatschapstype staat vermeld op je uitnodiging. Heb je een uitnodiging van voor 2018 en wil je je alsnog inschrijven? Neem dan contact op met Socrates Nederland via leden@socrateshonours.org en vermeld in je e-mail je unieke inschrijcode. 

Vul bij voorna(a)m(en) je voornaam in zoals je aangesproken wilt worden in communicatie vanuit Socrates.

Bij chapter(s) kun je kiezen van welke chapters je mailings en andere communicatie wilt ontvangen.

Je eindcijfer voortgezet onderwijs hebben we nodig wanneer je mee wilt dingen voor de komende Socrates Awards.

De velden met een * zijn verplicht.

Lidmaatschapstype