Inschrijven

  • 1 Kies het lidmaatschapstype
  • 2 Persoonlijke gegevens
  • 3 Betaling
  • 4 Klaar!

Inschrijving lidmaatschap Socrates

 

Heb je een uitnodiging van Socrates ontvangen?
Als extra blijk van erkenning heb je van je onderwijsinstelling een uitnodiging voor het lidmaatschap van de Socrates International Honour Society ontvangen. Verzilver je uitnodiging door het lidmaatschapstype en je persoonlijke inschrijfcode in te vullen in het onderstaande inschrijfformulier.

 

Heb je géén uitnodiging van Socrates ontvangen?
Iedereen kan lid worden van Socrates op basis van zijn of haar prestaties. Ook als je geen uitnodiging hebt ontvangen, kun je je inschrijven mits je voldoet aan de toelatingseisen. Neem hiervoor contact op met Socrates Nederland via leden@socrateshonours.org.

 

Certificaat
Tijdens je inschrijving geef je aan bij welk Chapter jij je officiële lidmaatschapscertificaat in ontvangst wilt nemen. Dit zal gebeuren tijdens een certificaatuitreiking, omstreeks september - oktober. In de inschrijfbevestiging ontvang je hier verdere details over. Mocht je je lidmaatschapscertificaat niet persoonlijk willen ontvangen krijg je een digitaal lidmaatschapscertificaat toegestuurd.

 

Inschrijfkosten
Het lidmaatschap van Socrates kent geen terugkerende kosten. Wel vragen we eenmalig een inschrijfbedrag van €37,50. Daarmee investeer je niet alleen in je eigen toekomst, maar draag je ook bij aan de ontwikkeling van het netwerk. Zo is Socrates een platform voor én door studenten die durven te excelleren. Een aantal onderwijspartners van Socrates neemt de inschrijfkosten van hun leerlingen of studenten voor hun rekening; hiermee wordt automatisch rekening gehouden bij je inschrijving via je inschrijfcode.

 

Toelichting Inschrijfformulier

Het lidmaatschapstype staat vermeld op je uitnodiging. Heb je een uitnodiging van voor 2018 en wil je je alsnog inschrijven? Neem dan contact op met Socrates Nederland via leden@socrateshonours.org en vermeld in je e-mail je unieke inschrijcode. 

Vul bij voorna(a)m(en) je voornaam in zoals je aangesproken wilt worden in communicatie vanuit Socrates.

Bij lidmaatschapscertificaat kun je kiezen bij welk chapter jij je lidmaatschapscertificaat in ontvangst wilt nemen.

Bij chapter nieuwsbrieven kun je kiezen van welke chapters je mailings en andere communicatie wilt ontvangen.

TopTutors is een dochterorganisatie die bijlesnetwerken creëert op middelbare scholen in heel Nederland, waarbij de lessen verzorgd worden door oud-leerlingen van de betreffende middelbare school. Als TopTutors je hiervoor mag benaderen vragen we je een vinkje te zetten bij TopTutors.

Je eindcijfer voortgezet onderwijs hebben we nodig wanneer je mee wilt dingen voor de komende Socrates Awards.

De velden met een * zijn verplicht.

Lidmaatschapstype