Team Education

Team Education

Team Education is ons nieuwste team, deze is namelijk in het collegejaar 2021-2022 opgericht. Het team houdt zich voornamelijk bezig met contacten onderhouden en gevormd met scholen, zodat toekomstige afstudeerders ook een prachtige Socrates koker in ontvangst kunnen nemen met een uitnodiging voor het toetreden van onze organisatie.

Team Education 2021-2022

Youssra Dannouj                                                                                        Education Manager                                                                                    youssra.dannouj@socrateshonours.org

Ik ben Youssra Dannouj, 19 jaar en studeer momenteel Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik hou er verder van om mezelf uit te dagen en nieuwe dingen uit te proberen.
 
Voor aankomend bestuursjaar vervul ik de positie van de Education Manager. Hiermee ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden en aangaan van nieuwe relaties met partnerscholen. Zelf ben ik sinds een jaar lid van Socrates. Hier heb ik alleen maar positieve ervaringen aan over gehouden. Dit gaf mij de motivatie om bij te dragen aan het concept en Socrates verder te verspreiden. Ook had ik een aantal leuke ideeën om uit te voeren. Ik heb er super veel zin in om dit in het aankomend bestuursjaar te realiseren.

Youssra_Dannouj.jpg


Efsane.jpeg

Efsane Arslan                                                                                              efsane.arslan@socrateshonours.org

Ik ben Efsane Arslan, 20 jaar en studeer Bestuurs- en Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik vind het leuk om nieuwe uitdagingen op te zoeken en mezelf verder te ontwikkelen.
 
Dit bestuursjaar zit ik in team Education en help ik bij het behouden en verwerven van nieuwe relaties met scholen. Daarnaast help ik bij het organiseren van evenementen. Ik besloot mij dit jaar aan te sluiten bij het bestuur van Socrates, omdat ik dit een gunstige mogelijkheid vond om mijn studiestof in praktijk te kunnen uitvoeren. Bovendien biedt Socrates de gelegenheid om nieuwe kennis op te doen en nieuwe mensen te leren kennen. Ik zal mijn best doen bij het ondersteunen van team Education en samen zoveel mogelijk doelen te realiseren.


Sophie Haasnoot                                                                                          sophie.haasnoot@socrateshonours.org

Mijn naam is Sophie Haasnoot en ik ben 19 jaar. Ik studeer Economie&Bedrijfseconomie en Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Dit jaar ben ik voor het eerst actief binnen Socrates als lid van Team Education. Binnen dit team is er veel ruimte voor eigen invulling en ideeën en dat maakt het erg leuk. Ik heb zin om komend jaar met een frisse blik een bijdrage te leveren aan Socrates, want een nieuwe uitdaging vind ik altijd leuk!

Sophie.jpeg