Rotterdam: Havennetwerkevenement

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Socrates Rotterdam
Datum en tijd
20 sep. 2018 14:10 - 17:15
Locatie
Verzamelen bij Waterbusstation Erasmusbrug (Studentenreisproduct is hier geldig!)

Ben jij op zoek naar een relevante bijbaan, internship of afstudeermogelijkheid? Ga dan mee! (Alle leden zijn welkom, ook eerstejaars!)

 

Op 20 september heb jij de mogelijkheid om jouw netwerk binnen Rotterdam drastisch te vergroten met 80+ toffe bedrijven in een informele setting. Er zijn speeddates met bedrijven, speedsolving sessies, meet and greets en naderhand natuurlijk een borrel (die gratis is!). Om 14.10 spreken we af bij het Waterbusstation Erasmusbrug (bij het rode bankje) waarna we gezamenlijk gezellig naar dit event gaan. Je kan natuurlijk ook later komen als je wilt! We zullen rond 17.15 weer weggaan en jullie zijn van harte uitgenodigd om dan met de Waterbus terug te gaan met ons naar het centrum om nog een hapje te eten of te borrelen, supergezellig! De organisatoren van dit event zijn erg enthousiast over Socrates en hopen dan ook velen van ons daar te zien. Meld je ook aan op de site van het event voor een gratis toegangskaart via deze link: ipxl.eu (klik op "voor studenten" Bedrijf: Socrates. Functie: student. Meld je aan voor IPXL.). Inschrijven kan tot 17 september. 

 

Doelgroep:  Alle leden van het chapter, voor iedereen is er wel wat!

Datum:         20 september 2018

Locatie:         Verzamelen bij Waterbusstation Erasmusbrug (Studentenreisproduct is hier geldig!)

Tijd:               14.10 verzamelen, ga je mee vanaf het begin wees dan optijd! Vrij om te gaan en komen wanneer je wilt. 

Kosten:         gratis