Brainbox Huizenmarkt Innovatie

Over dit evenement

Categorie
Brainbox
Datum en tijd
10 mei 2024 09:42 - 31 mei 2024 09:42

Brainbox Huizenmarkt Innovatie

Wat is het?

Socrates Nederland presenteert een nieuwe "Brainbox", een unieke adviesopdracht waarbij deelnemers meewerken aan het vervaardigen van een strategisch advies voor een dynamisch vastgoedbedrijf. Tijdens dit project zal de focus liggen op het identificeren van innovatieve kansen binnen de huizenmarkt, zoals strategische overnames en collaboratieve partnerships. Deelnemers zullen gezamenlijk een diepgaand marktonderzoek uitvoeren en strategieën voor groei ontwikkelen, gericht op het transformeren en verbeteren van de vastgoedsector.

Voor wie is dit interessant?

Dit project is bijzonder interessant voor studenten met een achtergrond in bedrijfskunde, alsook voor diegenen die affiniteit hebben met vastgoed. Het is een ideale kans voor studenten die in staat zijn om 'out-of-the-box' te denken en die sterk zijn in desk-research. Daarnaast is de Brainbox een uitstekende mogelijkheid voor gemotiveerde studenten die actief willen bijdragen aan veranderingen binnen de huizenmarkt.

Wat verwachten we van je?

Van deelnemers wordt verwacht dat zij zich inzetten voor 4 dagdelen, die online zullen plaatsvinden, om gezamenlijk een op maat gemaakt advies te schrijven. Deze sessies worden gepland op basis van de beschikbaarheid van de deelnemers, waarbij de nadruk ligt op samenwerking en creativiteit binnen het team.

Wat krijg je van ons?

Naast een waardevolle ervaring in een professionele adviesrol, biedt Socrates Nederland een aantrekkelijke vergoeding van €200,-. Deelnemers ontvangen niet alleen financiële compensatie, maar krijgen ook exclusieve toegang tot het Socrates Eindfeest/Gala en maken kans op een prestigieuze Socrates Award. Dit project is een uitstekende manier om je cv te versterken en praktische ervaring op te doen in een snelgroeiende sector.