Lezing Michael Keet

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
27 okt. 2020 23:55:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Socrates
Organisator
Bestuur 2020-2021
Datum en tijd
28 okt. 2020 20:00 - 21:30
Locatie
Online

Lezing Michael Keet

Michael Keet is auteur, spreker en trainer bij moneyfullness Hij neemt ons mee in de wereld van moneyfullness. Aan de ene kant gaat dit om de praktische kant van geld, aan de andere kant gaat het om je mindset, je gedrag en overtuiging met betrekking tot geld. Daarnaast gaat hij jou vertellen over hoe je doelen kunt stellen in je carierre en welke stappen je vandaag moet zetten om over 5-10 jaar je doel te kunnen bereiken, hoe vet is dat?! Bovendien zijn er verschillende soorten types mensen als het gaat over geld, hij gaat ons de verschillen uitleggen en hoe je vanuit jou type verder geld kunt verdienen. Kortom de vraag blijft ben jij geld de baas of ben je slaaf van het geld? Dus zorg ervoor dat je geld de baas wordt en dat je erbij bent! Dit alles vanuit het comfort van je eigen kamer, want het evenement is online. Beter wordt het niet!

Een bijkomend voordeel: iedereen die erbij is krijgt gratis de Ebook versie van zijn nieuwste boek.

Je kan jezelf en je introducés aanmelden via de knop hiernaast.

De Lezing zal beginnen om 20:00 uur, maar probeer iets eerder in te loggen om er zeker van te zijn dat de techniek werkt.

Voorafgaand aan de Lezing zal je via de mail een link ontvangen voor een Zoom webinar, waar je met of zonder zoom-account gebruik van kan maken.

Bij vragen kan je altijd mailen naar voorzitter@socrates-maastricht.nl.