Collegetour JA Bruijn

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
10 feb. 2021 01:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2020-2021
Datum en tijd
11 feb. 2021 15:00 - 17:00
Locatie
Online/Museum De Lakenhal

Collegetour JA Bruijn

In gesprek met de voorzitter van de Eerste Kamer. 

Op donderdag 11 februari ontvangt Chapter Leiden politicus en hoogleraar immunopathologie JA Bruijn in museum De Lakenhal te Leiden. Door middel van een online livestream zal dit ongeveer anderhalf uur durende interview te zien zijn, waarbij het uiteraard mogelijk is vragen tussendoor te stellen. Gedurende deze middag is er dus een uitgelezen kans vragen te stellen en te leren over politieke loopbanen, besluitvorming in coronatijd maar ook over (internationaal) wetenschappelijk onderzoek. 

Over JA Bruijn

Jan Anthonie Bruijn (1958) is sinds 2 juli 2019 voorzitter van de Eerste Kamer. Hij is sinds 6 november 2012 Eerste Kamerlid voor de VVD. De heer Bruijn is hoogleraar immunopathologie in Leiden en gespecialiseerd in nierziekten. Hij was in 2010, 2012 en 2017 voorzitter van de commissie die het VVD-verkiezingsprogramma opstelde. De heer Bruijn hield zich als Eerste Kamerlid met name bezig met onderwijs en zorg.

Naar: Parlement.com

Deelname

Dit evenement is georganiseerd door Socrates Leiden en daarom uiteraard toegankelijk over alle Socrates-leden. Echter, vanwege de brede interesse voor deze collegetour, hebben wij als chapter ook besloten JOVD-afdelingen in de buurt van Leiden uit te nodigen en ook verschillende Leidse studieverenigingen in de richting van Politiek en Rechtsgeleerdheid. In verband met het maximaal aantal beschikbare virtuele tickets zijn er voor alle drie de verschillende toegangsmogelijkheden aparte tickets. Ook is het tijdens het inschrijven mogelijk van tevoren vragen in te sturen zodat je zeker kan zijn dat deze worden gesteld tijdens de collegetour. 

Wij zien jullie 11de,

Bestuur Socrates Leiden.  

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen