Nieuws

Event: Personal Branding - ''Hoe presenteer jij jezelf?'' door i4talent

 

Op 4 oktober organiseerde i4talent een inspirerend evenement dat draaide om personal branding en professionele groei. Met 11 enthousiaste deelnemers was de dag een groot succes. Hier is een terugblik op dit evenement.

Deelnemers verzamelden zich op de locatie aan de Raadhuisweg 43 in Reeuwijk in de vroege avond, vol verwachting over wat de workshop hen zou brengen. De sfeer was geladen met nieuwsgierigheid en opwinding. Het was een avond gewijd aan het ontdekken van manieren om jezelf te onderscheiden in de veeleisende wereld van werk en carrière.

De avond begon met een LinkedIn-check, waarbij de deelnemers leerden hoe ze hun LinkedIn-profiel konden optimaliseren om op te vallen bij recruiters en werkgevers. Het was een diepgaande verkenning van de ins en outs van een professioneel online visitekaartje. De deelnemers kregen waardevolle inzichten en tips om zichzelf online te presenteren. Vervolgens was het tijd voor de CV-check, waar deskundig advies werd gegeven over het transformeren van hun cv's in krachtige documenten die hun verhaal vertellen en werkgevers overtuigen. Deelnemers vertrokken met verbeterde cv's die hun professionele reis zouden versterken. De sollicitatietraining was een ander hoogtepunt van de avond. Deelnemers leerden hoe ze hun sollicitatievaardigheden konden verfijnen, van het schrijven van overtuigende motivatiebrieven tot het glansrijk doorstaan van sollicitatiegesprekken. Dit was een essentiële stap voor degenen die hun kansen op hun droombaan wilden vergroten.

En natuurlijk was er de professionele fotosessie. Elke deelnemer liet een foto maken die ze konden gebruiken voor hun LinkedIn-profiel en cv. Een blijvende indruk achterlaten begint met een professionele uitstraling.

Deze waardevolle workshop bood niet alleen praktische tools en kennis, maar het hielp de deelnemers ook om zichzelf te zien als een professioneel merk. Ze ontdekten hoe ze hun unieke vaardigheden en persoonlijkheid in de schijnwerpers konden zetten, waardoor ze beter voorbereid waren om de concurrentie aan te gaan en hun carrièredoelen te bereiken.

i4talent, met zijn focus op zakelijke dienstverlening in Finance, Data en IT, bewees opnieuw dat ze de dingen 'net een beetje anders' doen. Ze scouten professionals op basis van persoonlijkheid en geloven dat werk uitdagend, leerzaam en leuk moet zijn. De formule van i4talent, waarbij Kwaliteit gelijkstaat aan Vakmanschap plus Enthousiasme, onderscheidt hen als meer dan alleen een detacheringsbureau; ze zijn #deleukstedetacheerdervanNederland. Na een avond vol waardevolle inzichten en groei, werd het evenement afgesloten met een gezellige borrel op het kantoor van #deleukstedetacheerdervannederland. De deelnemers deelden hun ervaringen en netwerkten met elkaar.


Dit evenement was een duidelijk succes en bood deelnemers de tools en inzichten om hun professionele groei te versnellen. Het was een avond gewijd aan personal branding en carrièreontwikkeling, en met 11 enthousiaste deelnemers was het een mijlpaal in de reis naar succes.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen