Reanimatietraining Taskforce QRS Leiden

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
6 apr. 2023 18:30 - 22:30
Locatie
LUMC

Reanimatietraining Taskforce QRS Leiden

Als het gaat om reanimatie, is het van vitaal belang om te weten hoe je snel en effectief kunt handelen. Reanimatietraining van Taskforce QRS Leiden biedt een uitgebreide en praktische benadering van deze levensreddende vaardigheid.

Deskundige instructeurs leren je hoe je adequaat kunt reageren op een noodgeval en hoe je het leven van een slachtoffer kunt redden. Tijdens de training leer je niet alleen hoe je moet reanimeren, maar ook hoe je een AED (Automatische Externe Defibrillator) moet gebruiken en hoe je de juiste stappen kunt nemen om de veiligheid van het slachtoffer en jezelf te waarborgen.

Onze reanimatietraining is geschikt voor iedereen die deze belangrijke vaardigheid wil leren. Na het voltooien van de training ontvang je een certificaat van deelname, wat een waardevol bewijs is van je kennis en vaardigheden op het gebied van reanimatie. De prijs per deelnemer bedraagt slechts €15,- !!!

Dus waar wacht je nog op? Neem de eerste stap naar het redden van levens en schrijf je vandaag nog in voor Taskforce QRS reanimatietraining!