Personal branding: Hoe presenteer jij jezelf?

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
4 okt. 2023 15:30 - 19:00
Locatie
Raadhuisweg 43 2811 HT Reeuwijk

Personal branding: Hoe presenteer jij jezelf?

Personal branding: Hoe presenteer jij jezelf?

Klaar om jouw professionele groei een boost te geven? Op zoek naar manieren om jezelf te onderscheiden in de wereld van werk en carrière? Grijp dan nu deze kans! Op 4 oktober organiseert i4talent een interactieve workshop die helemaal om JOU draait - jouw personal branding en jouw route naar succes!
 

Wat kun je verwachten?

LinkedIn Check: Leer hoe je jouw LinkedIn-profiel optimaliseert om op te vallen bij recruiters en werkgevers. Ontdek de ins en outs van een professioneel online visitekaartje.

CV Check: Ontvang deskundig advies om je cv om te toveren tot een krachtig document dat jouw verhaal vertelt en werkgevers overtuigt.

Sollicitatietraining: Verfijn je sollicitatievaardigheden, van het schrijven van overtuigende motivatiebrieven tot het glansrijk doorstaan van sollicitatiegesprekken.

Professionele Foto: Laat een foto maken die je kunt gebruiken voor je LinkedIn-profiel en cv, om een blijvende indruk achter te laten.

 

Waarom deelnemen aan deze dag?

  • Vergroot je kansen op je droombaan door jezelf neer te zetten als een professioneel merk.
  • Ontdek hoe je jouw unieke vaardigheden en persoonlijkheid in de spotlight zet.
  • Krijg tips & tricks van experts bij ons op kantoor.
     

i4talent:

i4talent is al 18 jaar lang gericht op zakelijke dienstverlening in Finance, Data en IT. Maar we doen het nét een beetje anders.

Werken, leren, veel plezier. Dat is ons credo. Je werk moet uitdagend zijn, leerzaam én leuk. Daarom scouten wij onze professionals niet alleen op basis van hun diploma’s, maar juist op persoonlijkheid. i4talent zit in je DNA, skills kun je leren.

Onze formule: K=V+E (Kwaliteit = Vakmanschap + Enthousiasme). Dat maakt ons niet zomaar een detacheringsbureau, maar #deleukstedetacheerdervanNederland.
 

De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel op het kantoor van #deleukstedetacheerdervannederland. Ben jij erbij? Meld je aan!

Wat: Personal branding training
Wanneer: 4 oktober
Waar: Raadhuisweg 43, 2811 HT Reeuwijk
Hoe laat: 15:30 – 19:00