Landelijke Certificaatuitreiking

Over dit evenement

Categorie
Socrates
Datum en tijd
8 dec. 2022 19:00 - 20:30
Locatie
Erasmus Universiteit Rotterdam

Landelijke Certificaatuitreiking

Op donderdag 8 december om 19:00 kunnen eerstejaarsleden die niet op de datum van de certificaatuitreiking van hun chapters of eerstejaarsleden van inactieve chapters hun welverdiende certificaat konden ophalen alsnog hun certificaat tijdens deze landelijke certificaatuitreiking uitgereikt krijgen. Daarnaast kunnen leden die tijdens de coronaperiode hun certificaat niet wilden of niet konden ophalen ook hun cerificaat ophalen. Wil je hier bij zijn? Meld je dan aan voor dit evenement. LET OP: AANMELDEN KAN TOT UITERLIJK 6 DECEMBER 15:00.

Hierdoor vertrouwen wij als Socrates Netwerk erop dat onze leden voldoende mogelijkheden hebben gekregen om hun prestaties door middel van het overhandigd krijgen van hun certificaat erkend hebben zien worden.

Mocht deze datum voor jou als lid toch niet uitkomen, stuur dan een e-mail naar leden@socrateshonours.org om het certificaat op ons kantoor in Capelle aan de IJssel op te komen halen.

De uitreiking zal plaatsvinden in een zaal aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Latere informatie volgt in een e-mail aan de deelnemers.

Klik hier voor de plattegrond van de Erasmus Universiteit.