Bezoek aan Wladimiroff Advocaten

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
22 apr. 2021 10:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
22 apr. 2021 15:00 - 16:45

Bezoek aan Wladimiroff Advocaten

Op 22 april vanaf 15.00 uur vindt een digitaal kantoorbezoek plaats aan het advocatenkantoor Wladimiroff Advocaten. Zowel rechtenstudenten als niet-rechtenstudenten zijn van harte welkom.

Wladimiroff is een boutique advocatenkantoor in Den Haag dat zich specialiseert in financieel, economisch en fiscaal sanctierecht. Wladimiroff Advocaten legt zich sinds 1976 toe op deze vaak complexe rechtsgebieden en behoort tot de absolute top van de Nederlandse advocatuur. De advocaten van Wladimiroff houden zich bezig met alle gebieden van het sanctierecht, waaronder corruptie- en fraudezaken, fiscale (straf)zaken, milieustrafrecht en bedrijfsongevallen. 

Tijdens het digitale kantoorbezoek op 22 april wordt een inkijkje gegeven in het kantoor en de praktijk van Wladimiroff. Daarna zal een van de partners van het kantoor, Jop Spijkerman, een lezing geven over het werk van een advocaat in het economisch/ondernemingsstrafrecht. Hij zal tijdens de lezing ingaan op een aantal algemene leerstukken van het economisch strafrecht en daarbij voorbeelden geven uit de praktijk.

Heb je vragen? Mail naar meiyanne.sturm@socrateshonours.org