Word geld de baas tijdens deze lezing van Michael Keet!

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Team Business Relations
Datum en tijd
22 feb. 2022 20:00 - 22:00
Locatie
Utrecht/Online

Ben je geïnteresseerd in geld of manieren om hier bewuster mee om te gaan? Meld je snel aan voor deze workshop!

Michael Keet is auteur, spreker en trainer bij Moneyfulness. Tijdens een lezing neemt hij ons mee in de wereld van moneyfulness. Aan de ene kant gaat dit om de praktische kant van geld en aan de andere kant gaat het om je mindset, je gedrag, en je overtuiging met betrekking tot geld. Daarnaast gaat hij jou vertellen over hoe je doelen kunt stellen in je carierre en welke stappen je vandaag moet zetten om over 5-10 jaar je doel te kunnen bereiken. Hoe vet is dat! Bovendien gaat hij uitleggen welke verschillende soorten type mensen er zijn als het gaat op het gebied van geld en legt hij uit hoe je vanuit jouw type verder geld kunt verdienen. Kortom de vraag blijft: ben jij geld de baas of ben je slaaf van het geld? Dus zorg ervoor dat je geld de baas wordt en dat je erbij bent! 

Een bijkomend voordeel: iedereen die erbij is krijgt gratis de Ebook versie van zijn nieuwste boek: Wie is de baas: jij of het geld?

Het evenement staat vooralsnog gepland in Utrecht. Mochten de COVID-19 maatregelen dit niet toelaten, dan zal het evenement online plaatsvinden. 

Bij vragen kan je altijd mailen naar Teamlid Business Relations: Floor Goedkoop  floor.goedkoop@socrateshonours.org