Training debat & retorica door Het Debatbureau

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
9 feb. 2021 19:00 - 22:00
Locatie
Online

Training debat & retorica door Het Debatbureau

Over de training

Hoe zorg je ervoor dat argumenten overtuigend worden gepresenteerd? Welke technieken maken een betoog krachtiger en hoe kun je het beste reageren op vragen? In deze training debat & retorica krijg je inzicht in bruikbare technieken die hun meerwaarde bewijzen in de praktijk. Je leert de impact van retorische technieken en hoe deze zelf te gebruiken én te herkennen bij anderen. In een inspirerend en afwisselend online programma onder leiding van Niek Dekker van Het Debatbureau wordt zo gewerkt aan een grotere overtuigingskracht. Na afloop weet je jouw standpunt steviger te presenteren zodat dit leidt tot een grotere impact.

Over Het Debatbureau

Het Debatbureau is gespecialiseerd in mondelinge presentatie en interactie. Ze geloven in de kracht van het gesproken woord om anderen te overtuigen en te inspireren, met elkaar samen te werken en ideeën om te zetten in actie. Met hun trainingen en workshops trachten ze de argumentatie en presentatie van anderen te verbeteren aan de hand van inspirerende voorbeelden en praktische oefeningen.

De workshops en trainingen van Het Debatbureau helpen duizenden mensen met hun debatvaardigheden, vergadertechnieken en overtuigingskracht. Ze werken bovendien voor toonaangevende organisaties zoals de Rijksoverheid, de Rabobank, de VARA, lokale en regionale overheden, en tal van grote en kleine ondernemingen. Het Debatbureau organiseert tevens de grootste debatwedstrijd van Nederland, Op weg naar Het Lagerhuis, waarvan de landelijke finale jaarlijks wordt uitgezonden op de NPO.

Inschrijving en deelname

Inschrijven kan via deze pagina. Op een later moment zal via de mail een link verzonden worden naar de aanmelders, waarmee deelgenomen kan worden aan de Zoom meeting.

Bij vragen kan contact opgenomen worden via activiteiten@socrates-rotterdam.nl