Regenerative Leadership: Going Beyond Sustainability

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Team Business Relations
Datum en tijd
21 apr. 2024 11:00 - 12:30
Locatie
Online | Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je binnenkort een uitnodiging met de link

Regenerative Leadership: Going Beyond Sustainability

Doe mee aan een exclusief evenement op 21 april 2024, van 11.00 tot 12.30 uur als we ons verdiepen in het concept van Regeneratief Leiderschap: Voorbij duurzaamheid.

In de huidige wereld is het cruciaal om te onderzoeken hoe we van degeneratie naar regeneratie kunnen gaan. Onze spreker, Tomo, brengt een schat aan ervaring mee als doorgewinterde ontwikkelingsprofessional die op verschillende continenten heeft gewerkt, van het Tibetaanse plateau tot de Indonesische tropen. Tomo's inzichten leiden ons door deze transformerende reis en werpen een licht op regeneratieve bedrijven en leiderschapsprincipes.

Ontdek de casus van Mana als een voorbeeld van een regeneratief bedrijf tijdens een uitgebreide sessie, inclusief een virtuele rondleiding. Leer meer over de "be do have" filosofie en de "dragon phoenix" benadering van regeneratief leiderschap. Neem deel aan een levendige vraag- en antwoordronde en een discussiesessie, waar je dieper kunt ingaan op de besproken onderwerpen en je perspectieven kunt delen.

Dit evenement wordt aangeboden door Earth Company, een non-profit organisatie die zich inzet voor het versterken en inspireren van changemakers die sociale verandering teweegbrengen voor toekomstige generaties. Door middel van hun Impact Heroes programma, Impact Academy en Mana Earthly Paradise, is Earth Company toegewijd aan het voeden van de volgende generatie van changemakers.

Mis deze kans niet om regeneratief leiderschap te verkennen en deel uit te maken van de beweging naar een duurzame toekomst. Registreer nu en kom op 21 april!


Alles op een rij:

Waar: Online
Wanneer: Zondag 21/04 van 11.00 tot 12.30
Spreker: Tomo Hamakawa | CXO & Co-founder of The Earth Company
Taal: Engels
Interessant voor: Alle studie achtergronden