Dineren met zorgverbeteraars

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Team Business Relations
Datum en tijd
14 okt. 2021 16:30 - 21:00
Locatie
Social Impact Factory Utrecht, Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

Kennismakingsdiner met Gupta Strategists - strategy consulting in de gezondheidszorg

Ben je geïnteresseerd in strategy consulting en ben je benieuwd hoe het is om als strategisch adviseur te werken? Wil je graag meedenken over belangrijke uitdagingen in de gezondheidszorg? Schrijf je dan in voor de kennismakingsavond met Gupta Strategists op donderdag 14 oktober van 16:30 – 21:00 uur in de Social Impact Factory in Utrecht.

Over Gupta Strategists

Gupta Strategists ondersteunt bedrijven en instellingen in de gezondheidszorg bij strategische vraagstukken en het structureel verbeteren van hun prestaties. Opdrachtgevers zijn zorginstellingen, zorgverzekeraars, toezichthouders en financiers.

De consultants van Gupta Strategists vormen een hecht en ondernemend team. De afgelopen jaren is Gupta Strategists snel gegroeid. De uitgangspunten blijven hetzelfde: hecht, gedreven door inhoud, gericht op de hoogste standaard en met groot onderling vertrouwen. Teamleden werken vanuit eigen verantwoordelijkheid en collegiale gelijkwaardigheid.

Heb jij een scherpe analytische geest en blink je uit in wat je doet? Ben je benieuwd naar het werk als strategisch adviseur in de zorg? Schrijf je dan in voor deze avond.

Over het programma

Tijdens de borrel stelt het team van Gupta Strategists zich voor en vertellen zij over de vraagstukken in de gezondheidszorg waar ze aan werken. Daarna gaan we in teams aan de slag met een case: door na te denken over een vraagstuk uit de praktijk kom je erachter hoe het is om als consultant in de zorg te werken. De avond sluiten we af met een diner, waar je uitgebreid de gelegenheid hebt om de mensen van Gupta te leren kennen.

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met uiterlijk zondag 3 oktober via de website van Socrates.

Vragen

Heb je vragen of wil je meer informatie over het evenement? Stuur een mail naar jack.buitelaar@socrateshonours.org of een appje naar 06-48899958.