Certificaatuitreiking Groningen

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
29 sep. 2021 22:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Socrates
Datum en tijd
1 okt. 2021 19:00 - 21:15
Locatie
Martinikerkhof 3, 9712 JG Groningen

Certificaatuitreiking Groningen

Het is zover, de jaarlijkse certificaatuitreikingen van Socrates Chapter Groningen komt eraan! Wij zijn klaar om onze nieuwe leden een warm welkom te geven. Tijdens deze avond zullen we stilstaan bij de bijzondere prestaties die onze leden neergezet hebben. Zeker in de periode van thuisonderwijs en Corona beperkingen zijn deze prestaties extra bijzonder.

Tijdens deze avond zullen we aandacht besteden aan wat Socrates is en wat wij jou te bieden hebben, met speciale aandacht voor de eerste activiteit van Socrates Chapter Groningen; Grill & Games. Gedurende de avond is er ook de mogelijkheid om kennis te maken met het bestuur en natuurlijk om andere (nieuwe) leden van Socrates te leren kennen. Als kers op de taart krijgen de nieuwe leden hun certificaat overhandigd, waarmee ze officieel toetreden tot de Socrates International Honour Society! Al met al dus een leerzame maar vooral ook gezellige avond.

Dit jaar zal de certificaatuitreiking op 1 oktober plaatsvinden in de prachtige Martinikerk in het centrum van Groningen. Jullie zijn vanaf 18:45 van harte welkom op Martinikerkhof 3, 9712 JG Groningen. Het programma zal om 19:00 beginnen en rond 21:15 afgelopen zijn.

Uiteraard zal het event geheel volgens de overheidsrichtlijnen plaatsvinden. Vanwege de Covid-19 situatie zijn er maar een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus meld je snel aan! 

We kijken ernaar uit om je op de certificaatuitreiking te mogen verwelkomen!

P.s. vanwege de huidige regels is een coronatoegangsbewijs nodig, dus vergeet niet de CoronaCheck app te downloaden!

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen