HubHub

Contact

HubHub
Arthur Koolkwartier 51
6711 VH Ede
Nederland

+31 318 84 41 04

hello@hubhubschool.com

hubhubschool.com/

HubHub

Meer tijd voor persoonlijke ontwikkeling.

We gaan zien dat naarmate er meer scholen en leerkrachten digitale didactiek (nog beter) onder de knie krijgen, de lesduur korter wordt. Want dezelfde kennis wordt overgedragen in een kortere tijd. Dit zorgt ervoor dat de leerlingen meer tijd over houden voor andere vakken. Zoals de 3 uur bewegen per week die vaak nog steeds niet gehaald wordt. Voedingslessen, burgerschap, digitale geletterdheid en lessen in persoonlijke ontwikkeling.

Onze library met videolessen kunnen bij bovenstaande lessen gebruikt worden. Als leidraad voor een les of om leerlingen te laten zien bij lesuitval. Het lesmateriaal kan worden vergeleken met ‘Masterclass’. De allerbeste en meest leuke en inspirerende experts vertellen aanstekelijk over hun expertise. We differentiëren deze lessen per niveau. Van primair onderwijs tot aan hoger onderwijs. We laten de leerlingen kennismaken met veel verschillende soorten sport en mogelijke beroepen. We besteden ook veel aandacht aan maatschappelijke thema’s zoals gelijkheid, mediawijsheid en duurzaamheid. Gezondheid en ontspanning vinden we enorm belangrijk bij de ontwikkeling. Mindfulness, slaaptraining en mindgym zijn dan ook gewilde lessen.

Gedifferentieerde en hoogwaardige videolessen.

De library met videolessen speelt snel in op gebeurtenissen en actualiteiten. Vol overgave vertellen de experts over hun discipline en delen hun kennis met liefde. Deze lessen kunnen worden ingezet bij lesuitval of als aanvulling op het eigen lesprogramma.

Is een leerkracht zelf ook bedreven in het maken van videolessen? Dan kunnen deze worden opgeslagen in de library. Zo ontstaat er een schat aan waardevolle data voor leerkracht en leerling. De leerkracht kan kiezen wie deze videolessen mag bekijken. Iedereen of alleen de eigen klas of school. Wij ondersteunen graag in het maken van deze lessen. Met een greenscreen, animaties of opnames. Meer weten? Vraag hier het informatiepakket aan.