De Droomstarters

De Droomstarters

De Droomstarters

De Droomstarters creëert bijbanen voor studenten zoals jij, die aansluiten op je studierichting of droombaan. Bedrijven krijgen hierdoor vroeg toegang tot jong talent en jij doet alvast die belangrijke relevante werkervaring op tijdens je studie. 

De Droomstarters helpt je bij het vinden van dé bijbaan die aansluit bij jouw studie, ambities en dromen. Of je nu precies weet wat je later wilt doen. Of dat je nog helemaal geen idee hebt en graag wil leren waar jouw kwaliteiten het beste tot uiting komen terwijl je aan je carrière werkt. 

Samen met De Droomstarters wil Socrates je helpen bij die zoektocht en de droomstart van jouw carrière. Een carrière waarbij je werkgever begrijpt dat jij ook aan je school moet werken, maar waar je in de vakanties meer aan de slag kan. Een mooie start van je carrière, met perspectief voor de toekomst. 

Elke maand vind je in de landelijke nieuwsbrief van Socrates enkele uitgelichte vacatures van De Droomstarters, waarvan wij denken dat onze leden de perfecte kandidaten zijn!