BUKU

BUKU

BUKU is een streamingdienst voor digitale studieboeken. BUKU maakt het voor studenten mogelijk om altijd en overal te kunnen studeren op een makkelijke en comfortabele manier. Nooit meer rondlopen met zware boekentassen. Nooit meer boeken kopen die vervolgens helemaal niet gebruikt worden. Maandelijks je abonnement aan en uit kunnen zetten.  

En veel meer mogelijkheden dan de huidige digitale pdf’jes! BUKU werkt een flexibel formaat digitaal boek. Waardoor je BUKU kunt gebruiken op al je devices, van laptop tot smartphone. Online en offline. Er zijn verschillende functionaliteiten ontwikkeld die je studieleven een stuk makkelijker maken. Zoals: arceren, aantekeningen maken, lettertype en achtergrond aanpassen, full-tekst-search en zelfs een luisterfunctie.  

BUKU biedt digitaal toegang tot een groeiend (*) aantal studieboeken. Ongelimiteerd: lees zoveel je wilt. En gebruik niet alleen de boeken van de boekenlijst, maar ieder boek dat helpt bij studie, onderzoek of verdieping in je vakgebied. Voor het WO zijn we nog (**) niet interessant, voor verschillende hbo-studies wel.  

* het BUKU-team werkt dagelijks aan het uitbreiden van het aanbod van studieboeken. Nog niet alle uitgevers doen mee, maar hoe meer ‘fans’ BUKU krijgt, hoe groter de kans op deelname van meer uitgevers en meer boeken. Maak gratis een account aan op buku.io 

** In het WO worden veel internationale uitgevers gebruikt. Het BUKU-team is druk bezig om ook deze uitgevers aan boord te krijgen