Barneveld Tomorrow

Barneveld Tomorrow

Barneveld Tomorrow is er voor studenten, ondernemers en startups. Studenten uit de Gemeente Barneveld vertrekken voor hun HBO en WO opleidingen vaak naar de grotere steden. Veel van deze hoogopgeleide studenten blijven na hun studie hangen in deze steden om daar hun carrière te starten. Hierdoor verdwijnt er veel human capital uit de Gemeente Barneveld. Dit wordt mede veroorzaakt door de onwetendheid van studenten over het grote aanbod van interessante bedrijven binnen de Gemeente Barneveld. Barneveld Tomorrow slaat een brug tussen hoogopgeleide studenten en het Barneveldse bedrijfsleven. Barneveld Tomorrow doet dit door studenten te informeren over het Barneveldse bedrijfsleven. Ook helpt Barneveld Tomorrow hoogopgeleide studenten met het vinden van een bijbaan, stage, afstudeeropdracht of startersfuncties bij bedrijven binnen de Gemeente Barneveld.

Door de connecties met onderwijsinstellingen en het opkomende netwerk van studenten helpt Barneveld Tomorrow ondernemers om jonge talenten uit eigen regio te vinden.

Daarnaast helpt Barneveld Tomorrow startups en scale-ups. Vanuit een inspirerende omgeving wordt een incubatieprogramma aangeboden om jonge bedrijven met groeipotentie te ondersteunen in hun ontwikkeling.  Startups en scale-ups kunnen zo gebruik maken van het grote netwerk van Barneveld Tomorrow en hiermee een goede start maken.