Nieuws

LinkedIn training Chapter Maastricht

Na enkele technische moeilijkheden aan het begin, ging de LinkedIn training daverend van start. “Maak jezelf zichtbaar!”, zo gaf ondernemer en inspirator, Nina van Arum aan. Als je dat niet doet, komen ook geen mensen op je af met dezelfde passies en interesses. Wees daarbij ook niet bang om persoonlijke hobby’s en interesses te delen, wees jezelf, want mensen gunnen zaken liever aan mensen waar zij overeenkomsten mee zien. Bij succesvolle projecten is het ook belangrijk om de geleerde lessen te delen, want dat is uiteindelijk wat mensen graag lezen en je kan eraan bijdragen dat anderen niet dezelfde fouten maken als jij.

Om dat te doen is LinkedIn ontzettend belangrijk, want je LinkedIn profiel is vaak het eerste wat verschijnt wanneer iemand je naam intypt in google. Breng in beeld waar je goed in bent en laat dat terugkomen in elke post, zodat mensen direct bij je terechtkomen wanneer zij zoeken voor een specialist op een bepaald gebied.

Verder heeft Nina van Arum ook nog vele praktische tips gegeven voor ieders LinkedIn profiel, waaronder tips voor de banner, de profielfoto, kopregel, de samenvatting en nog veel meer. De kern bij al deze punten: vermeld alles wat je doet, zorg voor een krachtige boodschap in de eerste twee regels van elk kopje en vul onder de eerste twee regels alles zo compleet mogelijk in. Zorg daarbij ook voor originele en opvallende content!

Al met al een erg leerzame en motiverende avond, waarna ikzelf in ieder geval meteen aan de slag ben gegaan om mijn LinkedIn profiel onder handen te nemen!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen