Nieuws

Certificaatuitreiking Maastricht 2023

Certificaatuitreiking Maastricht 2023

Het was een buitengewone avond op vrijdag 17 november, waar Chapter Maastricht zijn jaarlijkse certificaatuitreiking organiseerde. De gebeurtenis stond in het teken van erkenning voor de uitmuntende prestaties van de deelnemers, zowel op school als aan de universiteit, en belichaamde de kernwaarden van Socrates.

De feestelijke avond begon om 19:00 in De Feestzaal op Boullionstraat 1-3, ruimte B1.113 in Maastricht. Een plek die speciaal was gekozen om de bijzondere momenten te vieren en de officiële Socrates-certificaten uit te reiken. Familie, vrienden en introducees werden warm verwelkomd om deze mijlpaal samen te vieren.

Naast de feitelijke certificaatuitreiking, bood de avond ook gelegenheid om meer te leren over het Socrates netwerk en de plannen voor het komende academische jaar. Het was een kans voor zowel nieuwe als bestaande leden om elkaar beter te leren kennen en de onderlinge banden te versterken.

De sfeer was gevuld met opwinding en vreugde, waarbij de aanwezigen niet alleen hun certificaten in ontvangst namen, maar ook deel uitmaakten van een grotere gemeenschap die zich inzette voor excellentie en groei. De herinneringen aan deze avond zullen ongetwijfeld lang bijblijven als een marker van succes en gemeenschapszin binnen Chapter Maastricht.


Beste nieuwe leden,

Van harte gefeliciteerd en welkom bij Socrates!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen