Nieuws

Certificaatuitreiking Maastricht

De certificaatuitreiking van Chapter Maastricht in begin oktober was wederom een groot succes. De nieuwe, frisse protegés van het jaar 2021-2022 zijn ingeleid met de kernwaarden en voordelen van Socrates International Honour Society (hierna: Socrates) en zijn begonnen aan de bewandeling van het pad dat leidt naar een succesvolle, sociale loopbaan. Er zijn tijdens het evenement erg interessante onderwerpen besproken, er is veel gelachen en vooral goed gesnackt (tja, de zoute soepstengels vielen nu eenmaal goed in de smaak). 

Allereerst werden de protegés medegedeeld over de voordelen van het lidmaatschap bij Chapter Maastricht, als ook informatie over het bestuur van Socrates (Nederland). Hierin is er besproken welke waarde Socrates kan hebben in het leven van een bovengemiddelde student die, volgens talloze onderzoeken, mentaal (en zelfs fysiek) constant onder druk staat van de hoge prestatiedruk binnen de huidige samenleving. Zoals besproken tijdens de uitreiking, helpen wij deze student om uit te bloeien in zijn of haar vaardigheden en interesses, zodat hij of zij voornoemde prestatiedruk met gemak kan verslaan. We hebben het tijdens de uitreiking ook even gehad over de netwerkmogelijkheden binnen Chapter Maastricht, welke onze nieuwe leden zeker niet hebben teleurgesteld!

Daarnaast hebben we met z’n alle een spel gespeeld waarin we elkaar hebben geïntroduceerd aan de hand van een brief, dan wel een tekening. Een simpel spel werd uiteindelijk een erg uitgebreide conversatie tussen iedereen over zijn of haar interesses, hobby’s en studies. Zo hebben de nieuwe leden al een voorproefje kunnen krijgen van het netwerken binnen Socrates! 

Kortom een erg succesvolle avond en ik ben blij mede te kunnen delen dat ik de nieuwe leden gauw weer mag gaan zien in het volgende evenement. Let dus goed op de website voor die aanmeldingsknop en meld je snel aan!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen