WELKOM BIJ SOCRATES!

SNL-and-chapters-emblems_Tekengebied_1.png

Socrates is een uniek netwerk voor getalenteerde studenten en alumni in Nederland. De meest excellente en ambitieuze studenten uit de alle studierichtingen komen samen in dit netwerk van meer dan 12.000 leden verspreid over heel Nederland.

Wij ondersteunen jonge, ambitieuze 'high potentials' die doelgericht bezig zijn met het optimaliseren van hun talenten. Zodoende hopen wij dat onze leden het maximale uit zichzelf kunnen halen met als einddoel het maken van een goede start op de arbeidsmarkt. Onze missie is dan ook: 'Turning high potentials into excellent starters'.

Bij Socrates vinden we het belangrijk topprestaties te erkennen, onze leden op allerlei vlakken te ontwikkelen en vooral hen met elkaar en verschillende bedrijven en organisaties te verbinden. Dit leidt tot onze drie kernwaarden: verbinding, erkenning en ontwikkeling.


25_Tekengebied_1.png
35_Tekengebied_1.png
45_Tekengebied_1.pngLID WORDEN?

ambience-pic-become-a-member.png1. Word lid

Ben jij een excellente of gemotiveerde student en wil je meer uit jezelf halen in de studententijd? Check dan nu de toelatingscriteria tot Socrates en meld je aan

2. Meld je aan voor activiteiten

Als lid van Socrates kan je je aanmelden voor de evenementen, stages en vacatures en ontvang je de laatste nieuwtjes over Socrates in de mail en op je social media.

3. Word Excellent Starter

Door Socrates evenementen leer je netwerken, ontwikkel je je talenten en bouw je aan je CV. Een Socrates-profiel levert jou de erkenning, vaardigheden en de connecties op die je nodig hebt om na je studententijd op de juiste plek terecht te komen.


Lees terug

Casetraining De Kleine Consultant Chapter Rotterdam

Casetraining De Kleine Consultant Chapter Rotterdam

Op vrijdag 12 mei werd er door De Kleine Consultant een casetraining gegeven voor...


Certificaatuitreiking Rotterdam 2022

Certificaatuitreiking Rotterdam 2022

Afgelopen maandag heeft chapter Rotterdam haar nieuwe leden verwelkomd in een...