WELKOM BIJ SOCRATES!

Logo_Socrates_Nederland.jpg


Socrates is een uniek netwerk voor getalenteerde studenten en alumni in Nederland. De meest excellente en ambitieuze studenten uit de alle studierichtingen komen samen in dit netwerk van meer dan 12.000 leden verspreid over heel Nederland.

Wij ondersteunen jonge, ambitieuze 'high potentials' die doelgericht bezig zijn met het optimaliseren van hun talenten. Zodoende hopen wij dat onze leden het maximale uit zichzelf kunnen halen met als einddoel het maken van een goede start op de arbeidsmarkt. Onze missie is dan ook: 'Turning high potentials into excellent starters'.

Bij Socrates vinden we het belangrijk topprestaties te erkennen, onze leden op allerlei vlakken te ontwikkelen en vooral hen met elkaar en verschillende bedrijven en organisaties te verbinden. Dit leidt tot onze drie kernwaarden: verbinding, erkenning en ontwikkeling.

Socrates_logo_transparant.png0144_verbinding.jpg
0143_erkenning.jpg
0145_ontwikkeling.jpg


HOE WERKT HET?


Het halen van excellente prestaties op de middelbare school, hogeschool of universiteit is bij Socrates pas het begin. Als ambitieuze student ben je immers altijd bezig met persoonlijke groei. Daarvoor is Socrates:

bannerfp5.png

1. Word lid

Ben jij een excellente of gemotiveerde student en wil je meer uit jezelf halen in de studententijd? Check dan nu de toelatingscriteria tot Socrates en meld je aan

2. Meld je aan voor activiteiten

Als lid van Socrates kan je je aanmelden voor de evenementen, stages en vacatures en ontvang je de laatste nieuwtjes over Socrates in de mail en op je social media.

3. Word Excellent Starter

Door Socrates evenementen leer je netwerken, ontwikkel je je talenten en bouw je aan je CV. Een Socrates-profiel levert jou de erkenning, vaardigheden en de connecties op die je nodig hebt om na je studententijd op de juiste plek terecht te komen.


Evenementen bij Socrates

29
mrt
Symposium avond "Dare to Decide"
  • Educatief
  • Online
6
apr
Reanimatietraining Taskforce QRS Leiden
  • Educatief
  • LUMC
28
apr
Lezing en Q&A hoogbegaafdheid
  • Educatief
  • Erasmus Universiteit Rotterdam

Lees terug

Friday event over Open Science

Friday event over Open Science

Op vrijdag 3 maart was het weer gezellig op de campus van de Erasmus...


Certificaatuitreiking Rotterdam 2022

Certificaatuitreiking Rotterdam 2022

Afgelopen maandag heeft chapter Rotterdam haar nieuwe leden verwelkomd in een...