WELKOM BIJ SOCRATES!


Socrates is een uniek netwerk voor getalenteerde studenten en alumni in Nederland. De meest ambitieuze studenten uit de meest diverse studierichtingen komen samen in dit unieke netwerk van meer dan 12.000 leden verspreid over heel Nederland.

Wij ondersteunen jonge, ambitieuze 'high potentials' die doelgericht bezig zijn met het optimaliseren van hun talenten met als doel een goede start te kunnen maken op de arbeidsmarkt. Onze missie is dan ook: 'turning high potentials into excellent starters'. Zodoende hopen wij dat onze leden het maximale uit zichzelf kunnen halen. 

Bij Socrates vinden we het belangrijk topprestaties te erkennen, onze leden op allerlei vlakken te ontwikkelen en vooral hen met elkaar en verschillende bedrijven en organisaties te verbinden.

Wij proberen dit te bewerkstellingen door ons te richten op drie kernwaarden: verbinding, erkenning en ontwikkeling en het organiseren van daaraan gerelateerde activiteiten. Bijzonder hierin is de zogeheten Brainbox, waarin al deze aspecten samenkomen.

rawpixel-250087-unsplash.jpgestee-janssens-396887-unsplash.jpg

'UNLOCK YOUR POTENTIAL'


In ons netwerk is het halen van uitstekende academische prestaties pas het begin. 

Een slimme, ambitieuze student zal zich zowel op academisch, professioneel als persoonlijk vlak verder moeten ontwikkelen om uiteindelijk een ‘excellente starter’ op de arbeidsmarkt te worden. 

Door te stimuleren, te faciliteren en te verbinden ondersteunt Socrates high potentials in dit proces.