YES!Delft Deel #2: Positief en Effectief Feedback Geven

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Socrates
Organisator
Bestuur 2020-2021
Datum en tijd
25 feb. 2021 19:30 - 21:00
Locatie
Online

Chapter Leiden en Chapter Rotterdam slaan de handen ineen. 

Ja hoor, daar is hij dan: de eerste langverwachte samenwerking tussen Leiden en Rotterdam. Dit event is naast een samenwerking tussen chapters ook een samenwerking met YES!Delft. YES!Delft is een incubator voor start-ups, die probeert kleine bedrijfjes uit te laten groeien tot grote, internationale bedrijven. Mede daardoor hebben zij als geen ander verstand van entrepreneurship, en laat deze samenwerking daar nou net over gaan.

Door deze samenwerking hebben wij de komende maanden drie events met als overkoepelend thema entrepreneurship, zodat wij als Socratesleden onze skills met betrekking tot ondernemen en leidinggeven, eigenschappen die later zeker van pas zullen komen, kunnen verbeteren. 

#1: Cursus Pitchen; 16 december:

Tijdens deze eerste workshop zullen leden van het YES!Delft students-team op een interactieve manier uitleggen hoe je zo snel en effectief mogelijk iemand van jouw ideeën kan overtuigen en deze ook beter kan verkopen. Dit event zal zo'n anderhalf uur duren en beginnen om 19:30. Aanmelden voor dit event kan via deze link.

#2: Cursus Positief en Effectief Feedback geven; 25 februari:

Tijdens deze tweede workshop zullen leden van het YES!Delft students-team op een interactieve manier uitleggen hoe je zo goed en effectief mogelijk met je andere teamspelers of werknemers kan communiceren. Dit event zal zo'n anderhalf uur duren en beginnen om 19:30. Aanmelden voor dit event kan door te klikken op de 'aanmelden' knop op deze pagina. 

#3: Fysieke dag bij YES!Delft; datum nog onbekend:

Tijdens deze laatste fysieke dag zullen leden van het YES!Delft students-team ons een rondleiding geven door hun bedrijf, waarna we nog een sessie houden die betrekking heeft tot de vorige twee events. De avond zullen we afsluiten met een hapje en een drankje. Voor dit laatste event hoef je niet per se aanwezig te zijn geweest bij de vorige twee, maar het zou het wel leuker maken. De reden waarom wij nog geen datum hebben is dat wij de regels van het kabinet zullen afwachten totdat er genoeg mensen fysiek aanwezig mogen zijn. 

Let wel op: Om de kwaliteit van de events te kunnen bewaren hebben wij maar een beperkt aantal plaatsen voor alle activiteiten dus meld je snel aan!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen