Aanmelding ambassadeurschap

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
1 nov. 2020 23:55:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Socrates
Organisator
Bestuur 2020-2021
Vanaf
1 okt. 2020 12:50:00
Tot
1 nov. 2020 23:55:00
Locatie
-

Aanmelding ambassadeurschap

AMBASSADEURS VAN SOCRATES

Wat houdt het in?
Het ambassadeursprogramma van Socrates is in het leven geroepen om middelbare scholieren eerder bekend te maken met Socrates. Hierbij zal een oud-scholier van de middelbare school een presentatie geven over Socrates en zijn keuzes als student. De focus ligt op het voorbereiden van de huidige scholieren op het studentenleven, de universiteit of hogeschool en wat Socrates hen kan bieden.

Het voordeel voor de middelbare school
De leerlingen krijgen de kans om al hun vragen te stellen aan studenten over hun leven, studiekeuze en Socrates. Op deze manier kan de school haar leerlingen ondersteunen in de studiekeuze na het middelbaar onderwijs. Daarnaast is het de kans om als school weer in contact te komen met enkele oud-leerlingen en te horen wat een lidmaatschap van Socrates voor waarde kan brengen voor studenten.

Het voordeel voor de ambassadeur
Als ambassadeur heb jij meerdere voordelen. Ten eerste kan je iets terug doen voor je middelbare school, waar je toch 6 jaar of langer op hebt gezeten. Daarnaast heb je de kans om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van public speaking.

Om dit te faciliteren organiseerde Socrates Nederland een public speaking workshop voor alle ambassadeurs. Ten slot kunnen jouw ervaringen als ambassadeur een mooie aanvulling zijn op je cv. 

Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen via leden@socrateshonours.org.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen