Nina van Arum- Ambitieplan voor Vrouwen

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Team Business Relations
Datum en tijd
14 dec. 2021 19:30 - 21:15
Locatie
Zoom

Nina van Arum- Ambitieplan voor Vrouwen

“Als je aan het begin van je carrière géén plan maakt voor jezelf, voor je leven, beland je in andermans plannen. Bijvoorbeeld de plannen van recruiters, bedrijven en andere mensen in jouw omgeving”.

Ben je een vrouw en weet je nog niet wat je later wilt doen met al je ambities? Of ben je een vrouw en wil je hulp krijgen met het uitwerken van alle ambities? Dan is dit evenement echt iets voor jou.  Op dinsdag 14 december van 19:30 tot 21:15 organiseert Socrates in samenwerking met Nina van Arum een evenement speciaal voor vrouwen.

Tijdens deze lezing zal Nina uitleggen hoe je tijd en ruimte maakt voor jouw eigen (ambitie)plan. Nina komt met honderden mensen in contact, in allerlei fases van hun carrière en leven. Ze spreekt en ontmoet mensen vaak wanneer ze zijn vastgelopen,. Wanneer ze luistert en doorvraagd naar de kern van hun verhaal, blijkt veelal dat ze hun identiteit en toekomstplannen 1-op-1 aan hun “carrière” hebben gekoppeld. Nina's benadering is anders. Ze adviseer mensen een plan te maken voor zichzelf en werk is daar één van de onderdelen van.
Deelnemers aan deze lezing leert Nina hoe ze in alle eenvoud hun leven en loopbaan in eigen hand kunnen houden voor de rest van hun leven. En dat ze vanaf nu niets meer in de weg staat om een start te kunnen maken met het schrijven van hun (ambitie) plan.