Digitale College Tour met Peter Plasman

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
25 jan. 2021 23:55:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Socrates
Datum en tijd
26 jan. 2021 19:30 - 21:00
Locatie
Online

Digitale College Tour met Peter Plasman

Over de digitale College Tour

Tijdens deze digitale College Tour zal Peter Plasman te gast zijn. Het idee achter de College Tour-setting is dat niet alleen een interviewer vragen stelt, maar dat ook alle aanwezigen vragen mogen stellen. Daarmee is dit een unieke kans voor Socratesleden om Peter Plasman te vragen naar zijn achtergrond, zijn loopbaan, de advocatuur en de politiek.

Let op! Zou jij het leuk vinden om als interviewer op te treden? Laat dan een bericht achter wanneer jij je aanmeldt!

Over Peter Plasman

Peter Plasman is een strafrechtadvocaat met een eigen kantoor in Amsterdam-Zuid. Hij verschijnt regelmatig in talkshows en is betrokken geweest bij enkele bekende zaken. Zo stond hij onder anderen de volgende mensen bij: de moordenaar van Theo van Gogh, de directeur van het bedrijf achter de vuurwerkramp in Enschede en de winnaar van Miljoenenjacht die beweerde bij vergissing op de knop te hebben gedrukt.

Verder is Peter Plasman ook politiek actief. In 2016 richtte hij de politieke partij Niet Stemmers op, waarmee werd deelgenomen aan de Tweede Kamerverkiezingen van 2017. Deze partij was voortgekomen uit de Vereniging voor Niet-Stemmers die al eerder door Plasman werd opgericht en had als doel om mensen die niet stemmen toch te vertegenwoordigen. Momenteel is Peter Plasman betrokken bij de partij Code Oranje, waarvan Richard de Mos lijsttrekker is. Met deze partij wil hij gaan deelnemen aan de aankomende Tweede Kamerverkiezingen en zich hard maken voor ‘democratie 3.0’.

Inschrijving en deelname

Inschrijven kan via deze pagina. Op een later moment zal via de mail een link verzonden worden naar de aanmelders, waarmee deelgenomen kan worden aan de Zoom meeting. Vergeet ook zeker niet om als voorbereiding een paar goede vragen te bedenken!

Bij vragen kan contact opgenomen worden via activiteiten@socrates-rotterdam.nl