Sizing competition bij Gupta Strategists

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
6 okt. 2020 16:30 - 20:30
Locatie
Huize Frankendael, Middenweg 72, Amsterdam

Sizing competition bij Gupta Strategists

Kennismakingsavond met een gratis diner met de professionals van Gupta Strategists

Ben je geïnteresseerd in consultancy en wil je daar meer over te weten komen? Schrijf je dan in voor de kennismakingsavond met Gupta Strategists op dinsdag 6 oktober van 16:30 – 20:30 uur in Huize Frankendael, Amsterdam. Uiteraard zullen hierbij de COVID-19 richtlijnen van het RIVM nageleefd worden, bij vragen hierover stuur een email naar: maarten.vanzuijlekom@socrateshonours.org.

Over Gupta Strategists

Gupta Strategists ondersteunt bedrijven en instellingen in de gezondheidszorg bij strategische vraagstukken en het structureel verbeteren van hun prestaties. Opdrachtgevers zijn zorginstellingen, zorgverzekeraars, toezichthouders en financiers.

De consultants van Gupta Strategists vormen een hecht en ondernemend team. De afgelopen jaren is Gupta Strategists snel gegroeid. De uitgangspunten blijven hetzelfde: hecht, gedreven door inhoud, gericht op de hoogste standaard en met groot onderling vertrouwen. Teamleden werken vanuit eigen verantwoordelijkheid en collegiale gelijkwaardigheid.

Beschik je over een scherpe analytische geest en blink je uit in wat je doet? Schrijf je dan in voor deze avond.

Over het programma

Tijdens de borrel stelt het team van Gupta Strategists zich voor en vertellen zij over de vraagstukken in de gezondheidszorg waar ze aan werken. Daarna gaan we in teams aan de slag met een sizing competition: sizing is de methode die de consultants veel gebruiken om in korte tijd tot een antwoord op een complexe vraag te komen. Een voorbeeld dat je misschien wel eens gehoord hebt is “hoeveel pingpongballen passen er in een jumbojet?” Je krijgt zo een goed inkijkje in hoe strategieconsultants te werk gaan. De avond sluiten we af met een diner, waar je uitgebreid de gelegenheid hebt om het team van Gupta te leren kennen.

Inschrijven

Inschrijven kan via de Socrateswebsite tot uiterlijk 22 september 2020. Op basis van CV selecteren we de deelnemers. Je hoort uiterlijk vrijdag 25 september of je geselecteerd bent.