Certificaatuitreiking Maastricht

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Socrates
Datum en tijd
2 okt. 2020 20:00 - 22:00
Locatie
Stayokay Maasboulevard 101, Maastricht

Certificaatuitreiking Maastricht

Binnenkort is de jaarlijkse certificaatuitreiking van Socrates Chapter Maastricht. Dit jaar zal deze plaatsvinden op vrijdag 2 oktober om 20:30 (inloop vanaf 20:00), op een prachtige locatie aan de Maas: Stayokay Maasboulevard 101 6211 JW Maastricht. Hierbij de COVID-19 voorzorgsmaatregelen in acht nemend natuurlijk.

Bij deze uitreiking ontvangen de nieuwe leden hun certificaat. Vanwege de maatregelen is per nieuw lid één introducé toegestaan. Hiermee wordt er officieel toegetreden tot de Socrates International Honour Society.

Gedurende de avond zullen een aantal aankomende evenementen worden besproken en wat Socrates jou verder te bieden heeft, wie weet zien we je dan weer! Tijdens de certificaatuitreiking is er ook de mogelijkheid om kennis te maken met de organisatie, het bestuur en andere (nieuwe) leden van Socrates. (We zullen de avond afsluiten met een borrel). Kortom een interessante, leuke maar vooral ook gezellige aangelegenheid. Zorg dat je erbij bent! Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan kan jij je certificaat ophalen bij het volgende evenement.