Amsterdam Netwerkevenement Charles Ruffolo

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Socrates
Datum en tijd
12 sep. 2019 17:00 - 21:20
Locatie
Mariott Hotel, Stadhouderskade 12

Op donderdag 12 september organiseren wij weer het netwerkevenement in samenwerking met Charles Ruffolo. Charles nodigt ons uit om te komen netwerken in het Marriott hotel, hartje Amsterdam. Er zijn 25 plekken gereserveerd voor Socrates leden of introducees, dus meld je snel aan!

Je zal er rondlopen tussen CEO’s, afgevaardigden van grote bedrijven of ondernemers van bijzondere start-ups. Achter ieder persoon en bedrijf zit wel een bijzonder verhaal. Van iedereen kan je wel leren. Misschien zit er zelfs wel meer in: een stageplek, baan of samenwerking! Je hoeft er alleen maar naar te vragen. Wie weet waar je straks mee op zak naar huis kan!

Verder is er de hele avond een open bar waar je kan genieten van een heerlijk diner en drankjes. Deelname is helemaal gratis!

 

Wat? Netwerkevenement Charles Ruffolo;
Wanneer? Donderdag 12 september
Hoe laat? 17:00 tot 21:00;
Waar? Marriott Hotel Amsterdam, Stadhouderskade 12;
Wat kost het? Helemaal gratis voor socrates-leden en introducees!

Neem je een introducee mee? Geef dan zo snel mogelijk zijn of haar naam door aan ons zodat we die op de gastenlijst kunnen zetten!

Gedurende deze activiteit worden er mogelijk foto's genomen. Door zich aan te melden voor deze activiteit, geeft het lid Stichting Socrates Amsterdam toestemming om foto's waar het lid op staat te verwerken en publiceren.