Team Business Relations

Team Business Relations

Ons netwerk van partners in het bedrijfsleven en de overheid is essentieel in het verwezenlijken van onze missie bij Socrates. Het Team Business Relations houdt zich specifiek bezig met het vergroten en cultiveren van ons partnernetwerk, zodat we als Socrates ons aanbod kunnen uitbreiden en een steeds betere brug kunnen slaan tussen theorie en praktijk.

Voor het Team Business Relations zoeken we leden die het interessant vinden om hun eigen netwerk samen met dat van Socrates te vergroten. Je hebt hierbij contact met verschillende organisaties, gaat bij hen op bezoek en organiseert samen met de partners activiteiten zoals onze befaamde Brainbox.

 

Teamlid Business Relations

Als lid van het Team Business Relations kun je je volledig focussen op datgene wat je interessant vindt. Het is geen bestuursfunctie, je wordt niet afgeleid door andere zaken en bezigheden binnen Socrates. Doordat elk teamlid eenzelfde functie heeft wordt de samenwerking bevorderd en kun je op een waardevolle manier van elkaar leren en jezelf verder ontwikkelen.

Wat betekent het verder voor je:

  • Je doet relevante ervaring op en vergroot je eigen netwerk;
  • Je krijgt een training in het benaderen van en contact onderhouden met partners;
  • Je doet ervaring op in het gebruik van een CRM tool.

Wat vragen wij van je:

  • Je bent gemiddeld 8 uur per week beschikbaar;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Beschikt over een student OV;
  • Ervaring is niet nodig, innovatieve ideeën zijn natuurlijk altijd welkom.

Lijkt het je wat om lid te worden van het Team Business Relations? Of heb je nog vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op met onze Manager Business Relations, Maarten van Zuijlekom, via maarten.vanzuijlekom@socrateshonours.org of solliciteer direct via onderstaand formulier.

 

Algemene informatie
Bijlagen