Studentendocent

Over HubHub

Hubhub is hèt platform speciaal voor scholen waarop live digitaal les vanuit de klas mogelijk is. We matchen ook bij lesuitval en hebben een library aan verdiepende lessen en trainen in digitale didactiek. Veilig en makkelijk in gebruik. Filmpje? Klik hier!

Meer informatie
HubHub

Studentendocent

  • Geplaatst op 27 nov. 2020
  • Parttime baan
  • Ede
  • Oproepbasis

Wil jij docent worden bij Hubhub? En hiermee helpen bij onze missie naar gepersonaliseerder onderwijs? 

Hubhub is het livestream platform speciaal voor scholen waarop live digitaal les vanuit de klas mogelijk is. Voor jou is het een mogelijkheid flexibel en laagdrempelig onderwijs te geven. Zo hoeven leerlingen niet naar huis gestuurd te worden en is hybride lesgeven altijd voorhanden. We matchen ook bij lesuitval. En voor die matches zijn we op zoek naar experts, invalkrachten en toffe mensen met een specialisme met een passie voor lesgeven. That is where you come in!

Een voorbeeld. De planning van een klas is niet rond te krijgen. Met één druk op de knop kan een school aangeven dat ze hulp nodig hebben. Zij krijgen een lijst met matches te zien op basis van hun voorkeuren en komen zo in contact met jou. Jij bepaalt zelf jouw uurtarief, wanneer je tijd hebt en je wordt binnen 14 dagen uitbetaald na het geven van de les. Deze les kan online of offline zijn, wat jij wil. Scholen kunnen favoriete experts liken, leerlingen kunnen stemmen op de leukste lessen en het systeem geeft suggesties. Op deze manier ontzorgen wij de scholen bij lesuitval, krijgen leerlingen de beste lessen èn maken we het onderwijs interessanter en gepersonaliseerder voor docenten en leerlingen.

Wil je hieraan meedoen? Schrijf je hier in en misschien matcht Hubhub jou binnenkort aan een klas of leerling!

Klik hier voor het filmpje: https://vimeo.com/456996432
Klik hier voor de website: https://hubhubschool.com