BIM stage - Archifit B.V.

Over Internative

Internative is dé partner van Socrates waarmee wij samenwerken op het gebied van stages. Via Internative kunnen Socrates leden makkelijk een stage vinden of zelfs gevonden worden door bedrijven, en wordt de connectie tussen student en bedrijf gefaciliteerd.

Help Socrates met het versterken van de relatie met deze partner en solliciteer altijd via het Internative platform!

Meer informatie
Internative

BIM stage - Archifit B.V.

 • Geplaatst op 28 dec. 2020
 • Afstudeerstage/Meewerkstage
 • Stage

Bouwkunde

De functie bij Archifit B.V. te Schaijk zal gaan over uiteenlopende innovatieve projecten binnen de bouw met het oog op praktische elementen en het ontwerp. Met een HBO achtergrond kan je solliciteren voor deze stage. In totaal zal de stage 5 maanden duren vmet een flexibele startdatum waarbij de hele stageperiode op locatie zal zijn. Vergoeding is 400 per maand

Help Socrates met het versterken van de relatie met deze partner en solliciteer altijd via het Internative platform!

 

Over de vacature:

 • Functie: BIM-stage

 • Locatie: Industriepark 8a, Schaijk, Nederland

 • Minimale opleiding: HBO

 • Taal: Nederlands

 • Stagevergoeding: 400

 • Remote? Nee

 • Startdatum: Flexibel

 • Minimale duur: 5 maanden

 

(STAGIAIR) BIM-MODELLEUR

BIM biedt een wereld aan mogelijkheden. En die wereld ligt bij Archifit aan je voeten. Als BIM-stagiair ga je bij ons aan de slag met spraakmakende projecten en werk je samen met doorgewinterde BIM-experts. Variatie, uitdaging en ontwikkeling: dat zijn de kernwoorden van jouw stage.

Ben jij onze BIM-stagiair die ons team versterkt?

 

DIT GA JE DOEN

Je werkt aan uiteenlopende innovatieve projecten. De ene keer teken je modellen voor 150 onderhoudsvriendelijke woningen, dan maak je berekeningen voor een state-of-the-art woontoren met 25 bouwlagen. Weer een dag later verzamel je bouwinformatie voor een distributiecentrum van 34.000 m². Bij Archifit zorgen we niet alleen dat een ontwerp er mooi uitziet, het moet ook goed uitvoerbaar zijn in de praktijk.

Hier ligt voor jou als BIM-stagiair een mooie uitdaging.

Je zit – of staat – veel achter je bureau, maar overlegt ook regelmatig met projectleiders, de BIM-coördinator en -regisseur en met de externe constructeur, installateur, leverancier en de bouwers van jouw project. Altijd stel je de wens van de klant voorop en probeer je die te overtreffen. Dat zien we dan ook terug in de slimme bouwwerkinformatiemodellen die je maakt in Revit.

 

DIT BEN JIJ

Je hebt een praktische instelling: niet moeilijk doen, maar aan de slag. Wil een klant wat eerder overleggen dan vooraf afgesproken? Geen punt, jij past je agenda aan. Communiceren gaat je goed af, of dat nu met je directe collega of de klant is. Je bent secuur, gefocust op resultaat en werkt gestructureerd. Ook ben je leergierig: jij wilt jezelf graag verder ontwikkelen. Verder heb je ervaring met Revit.

 

DIT ZIJN WIJ

Multidisciplinair werken, daar zijn we goed in. Bij Archifit werken ingenieurs, architecten en bouwbegeleiders die weten waarover ze praten. Met een jong team van twaalf collega’s maken we total engineering waar. Jij kunt ons als stagiair nog sterker maken. Je komt terecht in een team waarin we altijd gaan voor slimmere, vooruitstrevendere ontwerp- en bouwprocessen. Maar naast de focus op innovatie hebben we als betrokken collega’s ook wat voor elkaar over. En is een project succesvol afgerond? Dan vieren we dat samen.

P.S. De stagevergoeding is 400 euro. Reiskosten zijn eventueel bespreekbaar