LIOF

LIOF

LIOF is met ruim 40 medewerkers dé uitvoeringsorganisatie van het regionaal economisch beleid voor de provincie Limburg. Dit doet LIOF namens het ministerie van Economische Zaken en de Provincie Limburg. Als regionale ontwikkelingsmaatschappij stimuleert LIOF de economische structuurversterking in Limburg en creërt zij de groei en banen.

LIOF richt zich daarbij op het Limburgse MKB, met een focus op de sterke Limburgse sectoren maakindustrie en logistiek. Ook wordt er gewerkt voor bedrijven in deze sectoren die aansluiten op de vier Limburgse campusdomeinen: agro-food, chemie, smart services en life sciences & health.

LIOF helpt het MKB van ‘voor de start tot voorbij de finish’ met innoveren en het ontwikkelen van nieuwe bedrijvigheid. Ze financieren de start en groei van kansrijk MKB. Ook werft LIOF buitenlandse bedrijven en zorgen ze dat hun vestiging en ontwikkeling in Limburg soepel verloopt. Tot slot schept LIOF de voorwaarden voor verdere ontwikkeling van de sectoren maakindustrie en logistiek. In hun manier van werken laten zij zich leiden door de kernwaarden klantgericht, ondernemend, resultaatgericht, deskundig en betrokken.